Copia De Seguridad De Copia De Seguridad De Marketing Operatiu Vueling I Ryanair

Páginas: 10 (2399 palabras) Publicado: 6 de abril de 2015










ANÀLISIS OPERATIU

RYANAIR VS VUELING










Màrqueting Estràtegic i Operatiu
J.L. Carratalà







Irene Gil
Ona Tomàs
Laura Fusté
Andrea Roger
Claudia Vallès
Índex


Introducció…………………………………………………………………….…………. Pàg. 3


1. Anàlisi dels enfocaments del màrqueting operatiu
(servei, marca, preu, comercialització icomunicació).................................................................................................Pàg. 4
2. Factors d’èxit i factors crítics………………..………..………………..... Pàg.
3. Comparació amb la nostra valoració personal...……………….... Pàg.

























INTRODUCCIÓ

El treball que es presenta a continuació consisteix en realitzar un anàlisi del màrqueting operatiu de les empreses turístiques Ryanair i Vueling, dues companyies aèries de baixcost.
Ryanair es una empresa irlandesa fundada l’any 1985 i és el transportista de línies aèries de baix cost més important d'Europa. Posseeix 209 rutes a 94 destins de 18 països. Per una banda, al llarg dels anys s'ha convertit en l'aerolínia més rendible del món, gràcies a la seva reducció de costos i als seus competitius preus.
Però, d’altra banda, cal dir que és una de les empreses europeesmés polèmiques, lloada i criticada a la vegada. Els seus simpatitzants argumenten que els seus preus són molt bons, però els seus retractors l'acusen de saltar-se polítiques de la Unió Europea.
En segon lloc, Vueling és actualment filial de la companyia aèria Iberia amb seu al Prat de Llobregat i amb base principal a l'Aeroport Internacional de Barcelona. Va ser fundada al 2004, ara fa 10 anys,convertint-se en l'aerolínia espanyola que major nombre de destinacions opera.

Després d’aquest breu descripció de les dues empreses, presentem l’anàlisi del màrqueting operatiu dividint-lo en una comparació dels seus enfocaments: el servei, la marca, el preu, la comercialització i la comunicació, analitzant i identificant els factors d’èxit i els factors crítics de totes dues empreses.Posteriorment, es realitzarà una comparació amb la nostra valoració personal concloent quina companyia aèria ha gestionat millor el seu màrqueting operatiu sota el nostre punt de vista.
1. Anàlisi dels enfocaments del màrqueting operatiu (servei, marca, preu, comercialització i comunicació)

Ryanair

Vueling
Vueling Airlines és una aerolínia de baix cost actualment filial de Iberia amb seu al Prat deLlobregat i amb base principal a l'Aeroport Internacional de Barcelona.
Actualment té una flota de 60 avions, que donen servei a més de 186 destinacions, principalment d'Europa, d'Àsia i del nord d'Africa. Des de 2011 també fa connexions per a vols intercontinentals d'Iberia LAE i altres aerolínies de l'aliança OneWorld com LAN Airlines, American Airlines o British Airways.
És també una de les tresúniques aerolínies de baix cost d'Europa, juntament amb Air Berlin i Norwegian Air Shuttle que operen vols en connexió, una cosa molt típica entre aerolínies de baix cost d'Amèrica. Els vols en connexió de Vueling sempre tenen com a punt d'enllaç l'Aeroport del Prat, on la companyia connecta la majoria de les seves rutes. Pels passatgers en connexió, ofereix serveis de valor afegit a les botigues icomerços del "Sky Center" de l'aeroport, com descomptes o promocions especials.
A l'octubre de 2012, es va anunciar una nova expansió a l'Aeroport de Barcelona-el Prat que incloïa la creació de 28 noves rutes des de l'aeroport, operant així 100 destinacions des de l'aeroport de la ciutat comtal, la creació de la classe Excellence per al passatger de negocis, servei de Wi-fi a bord i la fi del negoci"low-cost", per deixar passar a una reconversió en companyia de xarxa. Convertint així, en l'aerolínia espanyola que major nombre de destinacions opera.

Servei

Algunes característiques dels serveis proporcionats per aquesta companyia són:
Vueling vola a aeroports principals, a més és l'única aerolínia de baix cost que opera a Londres-Heathrow, on realitza connexions pel Hub de British...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Copias de seguridad
  • Copias de seguridad
  • Copias de Seguridad
  • Copia De Seguridad De Copia De Seguridad De Final Volumen I
  • Copia De Seguridad De Moodle 1
  • Como hacer copias de seguridad
  • Copia de seguridad con clonezilla
  • Creación De Copias De Seguridad De Mysql

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS