correccion

Páginas: 3 (591 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2013













Resum
Aquesta obra narra la història d'un noi de quinze anys , que és diu Georg i que un dia al tornar a casa es troba amb tota la família reunida. L'avia li explica quehavia trovat una carta del seu pare dirigida a ell que havia escrit abans de morir (fa onze anys).
En la carta el pare li explica algunes coses sobre quan el Georg es adir el seu fill era petit, itambé al començament de la carta li pregunta com li va al telescopi Hubble. Pero el que realment li vol explicar es una hisòria titulada "La noia de les taronges".
Aquesta hisòria comença quan ellera jove, i un dia en el tramvia veu a una noia amb un anorac vell i de color taronja, i amb una bossa plena de taronges. I que des de que la va veure li va cridar molt l'atenció. Ell va pensar que enqualsevol moment li cauria, i per un acte de reflexe l'agafa pensat que lia caurien, pero el que provoca es que se li caiguin al terra.La noia a la següent parada es baixa del tramvia i se'n va.
Ell,es queda impresionat amb la noia misteriosa, i desideix a buscarla, sabent que mai l'havia vist per aquells barris. Seguint pistes i deduccions es va topar amb ella alguns cops, per exemple al bar onell freqüentava, al mercat on la va seguir i va veure com s'hi pujava en un cotxe amb un noi desconegut ,pero quasi no es van parlar. Pero al Nadal, ell va hanar deduint coses sobre ella i va arribara la conclusió que, aquella nit la trobaría a l'esglèsia, i va ser aixi. Quan va acabar la missa la va seguir i aquell cop si es va atrevir a parlar amb ella, de fet van estar parlant molta estona.Però, el que a ell li va impressionar, va ser perque ella savia el seu nom. Ella li va dir que si li podia esperar uns quants mesos perquè ella havia de viatjar a Espanya a estudiar.
Ella es vaanar , al cap d'un temps ell va rebre un d'ella. Ell ja no podia esperar més temps , i va desidir viatjar a Espanya per trobar-la. Quan va arribar a Espanya, que tenia una enfermat molt greu, i que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La correccion
  • Correccion
  • Correcciones
  • correcciones
  • Correcciones
  • correccion
  • Correcciones
  • Correcciones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS