Corrección PAC1 Desenvolupament i aprenentatge en edat escolar

Páginas: 2 (352 palabras) Publicado: 28 de marzo de 2012
Criteris de solució

Donades les característiques de la PAC 1 la solució de la mateixa pot adoptar diferents formats. Des de l’equip docent de l’assignatura assenyalem els elements mínims que hande ser presents per considerar superada la PAC.

1. Idees referents i conceptes que calia considerar en el DEBAT

La teoria de Vygotski es basa en la llei de la doble formació dels processospsicològics. Segons aquesta, no hi ha res que pugui fer una persona que abans no ho hagi fet en la interacció amb una altra.
Així, quan Vygotski formula la Llei de la doble formació dels processospsicològics es refereix a que "Qualsevol funció en el desenvolupament cultural apareix dues vegades o, per dir-ho així, en dos plans. Primer, en el pla social, després, en el psicològic; primer emergeix entrepersones i com a categoria interpsicològica, després, en el nen com a categoria intrapsicològica. […] Les relacions socials estan en l’origen de totes les funcions superiors."
D’aquesta manera quedapatent la necessitat de considerar l’educació com un fet indeslligable de la interacció. Per això, moltes de les propostes educatives actuals es basen en els postulats de Vygotski. En relació al’opció del mestre (Vygotskia o Piagetista) el seu paper serà diferent, també la seva pràctica educativa. En el primer cas fonamentarà la seva pràctica educativa en una visió social, aprenentatge “en ides de” l’ interacció, on la comunicació, el llenguatge...ajudaria l’infant a anar incorporant nous aprenentatges als ja adquirits i on el paper del mestre es presta més al guiatge il’acompanyament...etc. En el segon cas, es fonamentarà en un aprenentatge mes autònom i individualista, per assolir nous reptes cognitius ..etc.

2.. Altres consideracions per a la qualificació final


Unveritable Debat no pot basar-se en la fragmentació i aportacions desenvolupades individualment i posades juntes al final. Cal reflexió, cohesió i seguir uns determinats fils argumentals. Lla...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desenvolupament i Aprenentatge Pac1
  • Desenvolupament i aprenentatge surant l'edat escolar
  • Desenvolupament i aprenentatge durant l'edat escolar
  • Pac3 desenvolupament i aprenentatge
  • Pac1 Desenvolupament I
  • Desenvolupament I Aprenentatge Durant L'Edat Escolar Pac 3
  • desenvolupament i aprenentatge durant l'edat escolar PAC 1
  • Desenvolupament i aprenentatge durant l'edat escolar: el cas de Genie durant l'edat escolar: Anàlisi de

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS