Cosas de la vida

Páginas: 2 (334 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2012
La Maria Rosa és el personatge protagonista, perquè al seu voltant gira tota l'acció. És la germana d'en Quirze, per tant la cunyada de la Tomasa. Es una dona jove, casada ambl'Andreu. Es dedica a rentar la roba de la gent que treballa a la carretera. Al principi de l'obra la trobem molt enamorada del seu marit, que el va conèixer mentre berenaven.

- EnBadori és un personatge que no era del poble, es a dir, que arriba nou, i comença a treballar a la carretera. S'enamora de la Maria Rosa. És un home que sempre va amb franquesa parlant ambla gent, també és valent perquè s'enfronta amb en Marçal.

- La Tomasa és la dona d'en Quirze, per tant cunyada de la Maria Rosa. Una dona molt treballadora, valenta, que si cals'enfronta amb els homes, és un personatge on s'aprecia molt la seva personalitat, és una persona histriònica perquè canvia molt d' estat d' ànim. Critica molt a la Maria Rosa perquè noentén que es compadeixi de ella mateixa, però al final es troba que li estima i li intenta ajudar en tot el que cop.

- En Calau treballa a la carretera. No fa un paper moltimportant, ell només vol aconseguir diners per després poder-se casar amb una noia.

- En Gepa en realitat es diu Anton, treballa a la carretera. Aquest personatge es molt important, jaque gràcies a la seva intervenció, finalment s'acaba descobrint la trama.

- En Quirze és el germà de la Maria Rosa, també marit de la Tomasa, aquest se les estima molt i faria elque fos per elles. Durant tota l'obra ell defèn a la Maria Rosa respecte els seus problemes.

- En Marçal és un personatge pla, ja que durant tota l'obra té un sol objectiu, del quales aconseguir la Maria Rosa, i farà tot el possible per aconseguir-la. És el millor amic de l'Andreu, el marit de la Maria Rosa.

- En Xic és un treballador més a la carretera.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las cosas de la vida
  • las cosas de la vida
  • cosas de la vida
  • La vida es otra cosa
  • las cosas de la vida
  • Cosas de la Vida
  • Las cosas de la vida
  • Cosas De La Vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS