cosas

Páginas: 3 (647 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
Es denomina contaminació ambiental a la presència en l'ambient de qualsevol agent (físic, químic o biològic) o bé d'una combinació de diversos agents en llocs, formes i concentracions tals quesiguin o puguin ser nocius per a la salut, la seguretat o per al benestar de la població, o que puguin ser perjudicials per a la vida vegetal o animal, o impedeixin l'ús normal de les propietats i llocs derecreació i gaudir dels mateixos.

POL·LUCIÓ
La pol.lució de l'aire afecta a tots els èssers vivents. Aquesta pol·lució pot tenir conseqüències greus per a la salut. Amb dosis fortes lesconseqüències son immediates i poden afectar a l'aparell respiratori, però amb dosis febles i repetides poden afectar a més de l'aparell respiratori, a l'aparell cardiovascular i el sistema nerviós.
Pel que faals vegetals, la pol·lució contribueix al deteriorament forestal ja que poden provocar la caiguda de les fulles dels arbres i també el seu creixement.

VESSAMENTS DE PETROLI AL MAR
Un vessamentde petroli o marea negra és un abocament que es produeix a causa d'un accident o pràctica inadequada que contamina el medi ambient, especialment el mar, amb productes petroliers. Aquests vessamentsafecten la fauna i la pesca de la zona marítima o litoral afectant a les costes on es produeixen les marees negres amb efectes que poden arribar a ser molt persistents en el temps.

Efectes ambientalsi econòmics

Les aus es queden a la platja per a no ferir-se encara més i es moren de fred o de fam. Els peixos poden incorporar contaminants orgànics persistents i els depredadors que elsconsumeixen transmeten l'enverinament petroler d'un animal a un altre per la cadena alimentària, posant en risc la seguretat en l'alimentació humana. El petroli impregna els sediments de les platjes si causael seu tancament ja que és una amenaça per a la salut pública el contacte amb la pell. Econòmicament, les marees de petroli deixen sense feina a milers de mariners, i també, obliguen a institucions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cosas de cosas
  • cosa cosa
  • Cosas Cosas
  • Cosas de cosas
  • Cosas de otras cosas...
  • Cosas de cosas
  • los cosos de los cosos
  • la cosa de la cosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS