cosas

Páginas: 2 (347 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2014
Aquesta ciutat és la capital d’Itàlia, a la regió del Laci, està molt a prop del riu Tíber. Va ser fundada el dia 21 d’abril de l’any 753 aC quan Ròmul va matar al seu germà i es va convertiren el primer rei de Roma, ciutat que va prendre el seu nom. Es coneix com a ciutat eterna ja que ha sigut una ciutat molt important al llarg de moltes èpoques, o també com la ciutat dels setturons, s’anomenen: el Palatí( turó on es pensa que es va fundar la ciutat de Roma), el Capitoli, el Quirrinal, el Viminal, l’Esquilí, el Celi i l’Aventí .Va començar sent un petit poblat dela comarca del laci fins que es va convertir en el centre d’un imperi estés per tota la Mediterrània. El clima és mediterrani característic de les costes d’Itàlia. Alguns dels llocs i monumentsque es poden visitar són:
L’arc de constantí. És un arc de triomf de tres obertures situat a prop del Colisseu romà. Va ser dedicat pel senat a l’emperador constantí per obtenir una victòriai inaugurat entre el 315 i el 325 dC.
Panteó romà. És el temple més ben conservat de l’antiga roma construït com a temple dedicat a tots els déus l’any 27 aC.
Colisseu. És l’ amfiteatre mesgran que es va,construir a roma amb un aforament de 50000 espectadors al segle I dC. Allà es realitzaven molts tipus d’espectacles, com: naumàquia, cacera d’animals, obres de teatre,Basilica de santa maria la major. Es una antiga basilica d’aquesta ciutat, rep aquest nom perque era la més gran de les vuitanta esglèsies que estaven dedicades a la mare de deú.
Fontana di Trevi.És la font barroca més llarga i coneguda de roma. Es poden observar algunes escultures d’alguns personatges mitològics. Va ser restaurada profundament l’any 1998.
Fòrum romà. Era el centre dela ciutat on es trobava, la cúria, el temple, el mercat, la basílica, les tabernae ( botigues).
La bandera es de color groc que representa el sol i color vermell que és simbol de l’imperi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cosas de cosas
  • cosa cosa
  • Cosas Cosas
  • Cosas de cosas
  • Cosas de otras cosas...
  • Cosas de cosas
  • los cosos de los cosos
  • la cosa de la cosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS