Coses que ningú ni sap

Páginas: 8 (1901 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2014
COSES QUE NINGÚ NO SAP
Argument
La novel·la tracta sobre una adolescent que sense figura paterna intenta seguir endavant en la seva vida. No ho podria fer sense el Giulio un noi despreocupat i sense por de res al que els seus pares van abandonar quan va néixer i sense el seu professor de llengua, un home jove, amb molta il·lusió per ensenyar i amb problemes amb la seva parella. La Margheritacomença l’escola sense conèixer ningú, però de seguida troba a la Marta, una noia alegre de la seva classe que es fa amiga seva. Amb ella descobreix el que es tenir una gran família, amb un pare i una mare units. Mentrestant en Giulio expressa la seva ràbia inundant l’escola i a la vegada el professor tenia moltes dificultats per decidir si estava preparat per anar a viure amb la seva parella,l’Stella. La Margherita, al seu temps, segueix agafant amistat amb la Marta, que la convida a una escola de teatre, ja que no tenien classe, on es troba amb el noi dels seus somnis, en Giulio, amb el que es queda embovada mirant-lo als ulls blaus. Al acabar les classes decideix anar a casa de la seva àvia, a la que li explica tot els seus problemes mentre l’ajuda.
Al dia següent la Margherita noparava de pensar en aquell noi misteriós que encara no coneixia, però amb només mirar-li als ulls l’havia fet sentir especial. El buscava per l’institut fins que el va trobar amb una noia rossa i un altre noi, ella pensant que era una incrèdula al pensar que ella era única va passar sense fer re, en canvi en Giulio, si que s’adona d’ella, la troba especial, única, i decideix preguntar-li si pot quedaramb ella, que per suposat diu que si. El professor, va començar la classe just quan entraven les dos noies, el tema que explicaria aquell dia, seria molt interessant per a la Margherita. Parlava sobre el llibre de l’Odissea, on Telèmac va en busca del seu pare, i es allà on a la Margherita, amb la pell de gallina decideix anar a buscar al seu pare, però necessitava un company de viatge, i japensava qui podia ser...Quan va arribar a casa va agafar un puzle i en tres de les peces hi va escriure una cosa diferent, en una en una altre i en la última . Al dia següent, convençuda del que volia fer, va donar a la Marta la peça de puzle que li pertanyia dient-li que la seva vida depenia de la noia amb els cabells arrissats. Al finals de les classes va anar al professor, amb el qual va fer elmateix que amb la noieta, li va donar la peça de puzle i va demanar-li que l’acompanyes en el seu viatge, el professor va negar-se’n i la noia se’n va anar plena de ràbia.
Quan per fi va arribar el dissabte, va anar amb el Giulio a un lloc on només coneixia ell, un terrat on el noi es sentia una mica més feliç, va ser allà on la noia va donar-li la peça que li pertocava i va comentar-li que sen’aniria en busca del seu pare, el noi va decidir que ell l’acompanyaria. Dilluns començaria l’aventura.
En Giulio i la Margherita es dirigien cap a Gènova amb el cotxe de la seva mare. La noia no les tenia totes amb això de marxar, però sabia que devia trobar el seu pare i portar-lo a casa. Els nois s’aturaven en varies ocasions, primer van veure un arbre gegant i s’hi van aturar i el van abraçar,més tard van parar en un aquari, on en Giulio quedaria embovat amb els dofins. Més tard van decidir compra un banyador per a la Margherita, ja que el noi tenia moltes ganes de banyar-se, encara que ja amb les compres fetes, a la noia només li quedaven cinc euros, i per acabar-ho de rematar, un marrec li va robar la cartera.
A tot això, l’Eleonora començava a preocupar-se per no saber res de laseva filla on ella, a la seva vegada havia visitat un cementiri, on en Giulio se sentia molt còmode. Ja tard van anar cap al mar, on el noi volia banyar-se, i ella no molt convençuda va accedir-hi, allà a l’aigua, els dos nois van donar-se el primer petó, però al sortir es van topar amb dos nois borratxos amb els quals es van tenir que barallar. Mentrestant, l’Eleonora buscava ajuda a la mare...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cosas que sapan
  • cosas sapo
  • ninguo
  • Ninguo
  • ninguo
  • Sap Algunas Cosas
  • Sape
  • sapo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS