Cotxes Híbrids

Páginas: 11 (2664 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2013
ANÀLISIS DELS COTXES HÍBRIDS I ELÈCTRICS

Índex

1.INTRODUCCIÓ 3
2.EL PRODUCTE 4
3.DEMANDA DELS COTXES HÍBRIDS I ELÈCTRICS 5
4. OFERTA DELS COTXES HÍBRIDS 6
5.ELASTICITAT DE LA DEMANDA I DE L’OFERTA 8
6. PREFERÈNCIES DELS CONSUMIDORS 10
7. INTERVENCIÓ DEL GOVERN 11
8.MERCAT 13
9. BIBLIOGRAFIA 14

1.INTRODUCCIÓ

En aquest article extret del diari La Razón , tracte sobre ladisminució de la demanda dels cotxes elèctrics en el mercat automobilístic i l’augment de les vendes del cotxes híbrids.
Seat és una de les multinacionals  automobilístiques que esta apostant pels cotxes  híbrids , i elèctrics , ja que poc a poc el mercat demanda aquest tipus de cotxes, encara així és un mercat molt recent i no acaba de funcionar del tot bé ja que el els cotxes elèctrics lavenda disminueix i els híbrids augmenta.
Encara així Seat no és la única marca d’automòbils que fabrica aquest tipus de cotxes, també ho fan, Lexus, Renault entre d’altres.
A continuació ens centrarem en qui demana aquest tipus de cotxes, ja que no tothom compra un cotxe amb aquestes qualitats, i intentarem identificar el possible client d’aquest tipus de cotxes, en una de les marques com SEAT.Veiem  com la intervenció del govern influeix en la comercialització d’aquest tipus de cotxes donant subvencions per el canvi de cotxe o per altres motius.

2.EL PRODUCTE

-El cotxe híbrid: és aquell que combina dos motors; un d'elèctric i un altre d'explosió. Tots dos s'encarreguen de moure el vehicle, però cadascun entra en funcionament depenent de les circumstàncies. Generalment, és lamecànica elèctrica la que s'ocupa de posar el cotxe en marxa, de manera que el motor de gasolina només actua com a suport d'aquest. El motor elèctric no necessita endollar-se a la xarxa. 'Xucla' de les bateries que es recarreguen mitjançant el motor de gasolina, durant les desceleració, o frenant i recuperant *energia cinètica. El que suposa una reducció considerable en el consum de combustible i emissióde gasos contaminants.
El gran avantatge d'aquest tipus d'automòbils és que en velocitats baixes, funciona únicament mitjançant el motor elèctric, sent el soroll mínim i l'emissió de gasos nul·la, per la qual cosa aquest tipus de sistema es perfila com el més òptim per a la circulació per zones urbanes.
-Un cotxe elèctric: és un acte de combustible alternatiu que usa un o més motorselectromagnètics els quals transmeten la seva energia són la font de moviment de l'acte en si, el vehicle o acte elèctric es diferencia d'un motor convencional a causa que no crema combustible ni contamina l'ambient, el funcionament del vehicle elèctric és per mitjà del consum de l'energia acumulada o emmagatzemada en bancs de bateries de “cicló” profund ja siguin de liti o d'una altra font, el vehicleelèctric avui dia s'ha convertit en la taula de salvació de la mobilitat a causa que el creixement poblacional fa preveure als govern d'una alternativa davant la escasses del *petroli a més de l'alta contaminació que generen els automòbils convencionals

3.DEMANDA DELS COTXES HÍBRIDS I ELÈCTRICS

La demanda, en aquest cas de cotxes, és la relació entre la quantitat que el consumidor demana de cotxeshíbrids, per cada nivell de preus d’aquest bé, mantenint la resta de factors constants.
Els principals factors que afecten a la demanda dels cotxes híbrids són:
* Preu : Un augment en el preu redueix la quantitat demanada.
* La renta mitjana: Quan més augmenta la renta mitjana per individu, més possibilitats hi ha que puguin comprar un cotxe, en aquest cas, híbrid o elèctric.
*L’augment de població també augmenta les possibilitats de compra d’aquest bé.
* Els preus dels béns afins: l’encariment del preu del carburant, fa que pugi la demanda dels cotxes híbrids i/o elèctrics.
* Les preferències del consumidor: El gust per un determinat bé, augmenta la seva demanda.
* Factors especials: l’existència del transport públic, fa que a la vegada es redueixi la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cotxes
  • COTXE
  • Cotxes electrònics
  • cotxes
  • cotxe
  • vull comprar-me un cotxe
  • Els Cotxes (c)atalan
  • PROCES CONSTRUCTIU COTXE PNEUMATIC ALUMNES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS