Crítica: War Horse

Páginas: 2 (335 palabras) Publicado: 5 de enero de 2014
CRÍTICA: CABALLO DE BATALLA
Aquesta història es basa en l’amistat que hi ha entre el protagonista, que es diu Albert, i un cavall anomenat Joey, que s’acaben separantdegut a la primera Guerra Mundial. El pare de l’Albert va vendre el cavall a l’exèrcit britànic per tal de que lluités a la guerra. A partir d’aquí, en Joey es converteixen un personatge molt important perquè esta present durant tota la pel·lícula. D’altra banda, l’Albert no pot oblidar al cavall i per això, decideix abandonar casa seva peranar a lluitar als camps de batalla de França. El seu màxim objectiu es trobar en Joey per tal d’emportar-se’l de nou a casa.
El mes curiós d’aquesta pel·lícula es queesta explicada a partir de les experiències que viu el cavall i la seva vida en el poble, abans i durant la Primera Guerra Mundial. Crec que es un mica estrany perquè elsaltres personatges, els humans, queden una mica aïllats de l’historia ja que tot el protagonisme el té en Joey. La pel·lícula es bastant lenta i quasi no té moments detensió encara que tingui escenes de batalles violentes.
D’altra banda el que més m’ha agradat d’aquesta pel·lícula son els paisatges que es mostren. Això fa que lapel·lícula tingui unes escenes de guerra molt preparades artísticament. Una de les escenes que trobo mes bonica es la del cavall galopant per les trinxeres de nit.
Des del meupunt de vista penso que es una pel·lícula que pot agradar a persones de totes les edats perquè, encara que tracti del tema de la Primera Guerra Mundial, ho fa d’una maneramolt aïllada del que realment va ser, es a dir, l’argument es centra més en la relació d’amistat de l’Albert i en Joey que no pas el transcurs de la guerra.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Crítica de war horse (caballo de batalla)
  • War Horse
  • War Horse
  • Comentarío War horse
  • Sintaxis De War Horse (Caballo De Guerra)
  • resumen war horse
  • Horses
  • Wara Wara

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS