Creacion de un texto argumentativo en catalan

Páginas: 2 (385 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2011
LA CRISI A LA NORIA
La Noria és un programa que duu quatre anys a la televisió. Aquest programa pertany a la família de Mediaset (grup que inclou canals com Telecinco). La seva dinàmica durantaquests anys ha estat dur un personatge d’actualitat, entrevistes i una taula política de debat.
Aquest espai televisiu ha tingut unes dades d’audiència bastants elevades respecte a altres programesd’altres cadenes , no obstant, tot ha canviat aquest 29 d’octubre, quan aquest programa ha portat a la mare d’un al·lot acusat de col·laborar en un homicidi. Aquest al·lot és en Cuco, relacionat amb ladesapareguda Marta del Castillo. El fet que el programa remuneres la quantitat al voltant dels 10 mil euros, va ocasionar una situació sense precedents a la televisió, a on el públic des de les xarxessocials va mostrar el seu descontent i indignació. Tot això va provocar la retirada de tots els anunciants del programa. Deixant de patrocinar aquest espai.
Jo formo part d’aquestes persones queestan en contra de tot el que ha succeït en el programa. Crec que avui en dia no es pot permetre que la gent implicada en un cas tan greu pugui anar a la televisió cobrant diners. Vull dir, que poder,poden anar, però el fet de cobrar per això m’indigna, ja que pels televidents, és un insult i una falta de respecte el mal que se fa a aquesta família que ha perdut a la seva filla.
Hi haurà gent quepensi que la mare del Cuco te dret a anar a un programa cobrant per defensar al seu fill, però si es pensa realment lo succeït, aquesta situació pot provocar una mala influència sobre els nostresfills, ja que poden veure el fet com una forma de fer-se famós i tenir molts diners ràpidament.
És pèssima la educació que estam donant als nostres fills amb fets com aquests. No pot ser que un tipus deprograma que fa aquestes entrevistes quedi impune.
Per lo tant la iniciativa de la retirada dels anunciants és la millor acció com resposta a aquesta situació.
En definitiva, aquest tipus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Texto Argumentativo- Teoria del Creacionismo
  • Creación De Argumentos
  • Texto argumentativo
  • Texto Argumentativo
  • Texto argumentativo
  • TEXTO ARGUMENTATIVO
  • texto argumentativo
  • texto argumentativo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS