¿Crecer En Tiempos De Crisis? Si, Es Posible

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2012
Activitat 2
Després de la lectura de l’article “¿Crecer en tiempos de crisis? SI, ES POSIBLE” responeu a les següents qüestions:
1. Quins problemes afecten al sector turístic en els darrers anys?Fins ara en el sector turístic, tot servia, era un sector amb creixement i gairebé tothom tenia el turisme a l’abast. Avui en dia degut als mals temps pels que passem econòmicament parlant, s’haconvertit en quelcom secundari per a les persones, i això fa que les estratègies de màrqueting per intentar potenciar el turisme siguin imprescindibles ja que sense elles les persones gairebé nicontemplarien la opció de viatjar.
S’enfoca el màrqueting als descomptes, a les ofertes especials.. fets que atreguin als potencials consumidors a viatjar i a prestar atenció a diferents ofertes.
2. En quinsentit l’estratègia de segmentació esdevé una oportunitat per aquest sector d’activitat econòmica.
La segmentació implica dividir als consumidors en grups molt similars i categories per diferenciarles accions que es prendran per cadascun d’ells.
A partir d’unes dades sobre un total de 400.000 clients, podem observar com la homogeneïtzació d’hàbits està configurant una sèrie de perfils globalscomuns a quasi tots els mercats emissors. Es tracta de segments de demanda que ofereixen grans possibilitats per al creixement de les empreses vinculades al sector del turisme i oci. Al mateix temps,aquestes diferents capes de població tenen en comú que cada vegada es sofistiquen més.
3. Enumereu els diferents perfils de públic objectiu que Daemon Quest ha identificat en la seva investigació anualsobre la indústria turística. Quines són les seves característiques més interessants pel sector turístic?
Perfil 1: Pares esgotats.
Aquets pares valoraran el confort i la seguretat en les sevesvacances, buscaran espais de temps on puguin gaudir al màxim dels seus fills ja que durant la jornada laboral no disposen d’aquest temps, i d’alguna manera volen recuperar el temps perdut. Es busca...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Recetas Para Crecer En Tiempos De Crisis
  • Si Es Posible
  • Todo es posible si crees
  • Perdonar si es posible
  • Tiempos de crisis
  • Tiempos De Crisis
  • Taller crecer en crisis
  • En tiempos de crisis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS