Credit sintesi comerç internacional

Páginas: 5 (1216 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2013












Introducció d'un producte al Mercat Internacional Comparativa




















Fet per: Cristobal Roselló Salamó i Eric Carbonell Quesada
Introducció:

Som una empresa catalana la qual esta en combinació amb Acciona Energia i implantem molins eolicsw i porteem tota la gestio d'ells via fisica i online oferim serveis de tot tipus desdereparacions fins a recambis per ara nomes hem treballat en l'ambit espanyol implantant parcs eolics de renom com per exemple el de la Serra de Rubió però nomes amb l'ambit espanyol trobem que estem desaprofitant les noostres qualitats i ens proposem exportar els nostres serveis a un d'aquest tres paisos Eslovaquia, Xina o Islandia.

Desenvolupament

Comencem a estudiar el nostre mercat i descobrimmitjançant el model 5D

Poder distància

Aquesta dimensió tracta del fet que tots els individus en les societats no són iguals - expressa l'actitud de la cultura cap a aquestes desigualtats entre nosaltres.

Puntuació d'Espanya en aquesta dimensió (57) reflecteix que la distància jeràrquica és acceptada i els titulars dels llocs més poderosos són admesos a tenir privilegis de la seva posició.Controls de gestió, és a dir el cap requereix informació dels seus subordinats i aquests esperen eal seu cap per controlar-los. La manca d'interès cap a un subordinat significaria que aquest no és rellevant en l'Organització. Alhora, podria donar l'empleat sent desmotivat.


Individualisme

En les societats individualistes les persones han de tenir cura de si mateixos i la seva famíliadirecta només. En les societats col·lectivistes les persones pertanyen a "grups" que s'ocupen d'ells a canvi de lleialtat.

Espanya, en comparació amb la resta dels països europeus és col·lectivista. No obstant això, en comparació amb altres zones del món es veu tan clarament individualista. Això ha fet que els espanyols siguin bastant fàcil de relacionar-los amb cultius no europeus, mentre queper altres cultures poden ser percebuts com agressius i contundents.

D'altra banda, el treball en equip és considerat com una cosa totalment natural, els empleats tendeixen a treballar d'aquesta manera, sense necessitat d'una forta motivació de l'Administració.

Masculinitat / Feminitat

Una puntuació alta (masculí) en aquesta dimensió indica que la societat es veurà impulsada per lacompetència, l'assoliment i l'èxit.

Una puntuació baixa (femení) sobre la dimensió significa que els valors dominants en la societat cuiden als altres i la qualitat de vida. Una societat femenina és aquella en la qualitat de vida és el signe d'èxit i sobresortir de la multitud no és admirable

Espanya 42 puntuacions en aquesta dimensió i és un país on la paraula clau és Així que la polaritzacióno és ben considerat o apreciat competitivitat excessiva. Els nens espanyols són educats en la recerca de l'harmonia, negant-se a prendre partit o de peu. Hi ha una preocupació per les persones febles o necessitats que generen un corrent natural de simpatia.

Quant a la gestió, els administradors els agrada consultar als seus subordinats per conèixer les seves opinions i, segons ells, prendreles seves decisions.

La incertesa evitació

El control de la incertesa evitacio té a veure amb la manera com una societat tracta del fet que el futur mai es pot saber: cal tractar de controlar el futur o simplement deixar que passi? Aquesta ambigüitat comporta ansietat i diferents cultures han après a tractar amb aquesta ansietat de diferents maneres (es reflecteix en la puntuació de l'AUI.Si hi ha una dimensió que defineix Espanya amb tota claredat, és evitar la incertesa. Espanya A la gent d'Espanya li agrada tenir regles per a tot, els canvis ens causen estrès, però, a la vegada, estan obligats a evitar les normes i lleis que, de fet, fan la vida més complexa.

Hi ha una gran preocupació pel canvi, les situacions ambigües i indefinides.

Així, per exemple, els joves...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Credit De Sintesi
  • Creditos Internacionales
  • CREDITOS INTERNACIONALES
  • credito de sintesi
  • Crèdit De Síntesi
  • Credito y Cobranza Internacional
  • ORGANISMOS INTERNACIONALES DE CREDITOS
  • Comerco Internacional

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS