Criadas y Señoras

Páginas: 9 (2134 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2013
CRIADAS Y SEÑORAS (The Help)
FITXA TÈCNICA

Director: Tate Taylor
Productors: 1492 Pictures, Reliance Big Entertainment, DreamWorks Studios
Guionistes: Tate Taylor, Kathryn Stockett
Actors: Bryce Dallas Howard, Mike Vogel, Mary Steenburgen, Emma Stone, Allison Janney, Jessica Chastain
Gènere: Drama
País: Unió dels Emirats Àrabs Units, Estats Units
Durada: 146 min.
Any: 2011
TítolOriginal: The Help
SINOPSI
‘Criadas y señoras’, explica la història de tres molt diferents i alhora extraordinàries dones que viuen a Mississippi durant la dècada del 60. Totes elles construiran una inusual amistat al voltant d'un secret projecte d'escriptura, que trencarà les regles socials i posarà la seva seguretat en risc. De aquesta aliança tan impensada sorgirà una increïble germanor queinculcarà en totes elles el coratge de transcendir les fronteres que les defineixen i la comprensió que, de vegades, els límits estan fets per ser creuats, fins i tot si això significa posar a tots en el poble cara a cara amb els nous temps que corren.
ARGUMENT
Ambientada a Jackson, Mississipi als anys 1960, " Criades i Senyores " narra la relació entre tres dones totalment diferents però iguald'extraordinàries que teixeixen una sorprenent amistat al voltant del projecte d'un llibre secret que soscava les regles socials ... a més de posar-les a totes en perill.
Eugenia " Skeeter " Phelan acaba de graduar a la Universitat de Mississipi i la seva intenció és emprendre una carrera d'escriptora . A diferència de les noies amb les que va créixer a Jackson, Mississipi, Skeeter aspira a tenir unacarrera i de moment ha deixat de banda el matrimoni i els nens , per a consternació de la seva família i de moltes de les seves amigues ja casades. Skeeter aconsegueix un treball escrivint una columna en què dóna ' consells sobre la llar ' al diari local . Per obtenir informació , demana ajuda a Aibileen, la criada de la seva millor amiga. A partir d'aquest moment es veu immersa en un projectesecret de novel · la, que li proposa un editor de Nova York i que s'inspira en les commovedores històries que li explica.
Aibileen Clark porta tota la vida treballant de criada a famílies blanques de Jackson, a l'estat de Mississipi. Ha criat a 17 nens de les cases en què ha treballat un fill seu que va morir tràgicament en un accident. Aibileen està deprimida des de la pèrdua del seu únic fillperò treu forces de la seva fe i del suport que li presta Minny, la seva millor amiga.
Aibileen compleix amb valor i dignitat seves obligacions de criada de la família Leefolt, el que inclou cuidant la seva filla Mae Mobley. Quan Skeeter entra en la seva vida, Aibileen comença a comptar per primera vegada a la vida les seves experiències, encara que això comporti el risc de represàlies.
MinnyJackson és una criada de 33 anys i una de les millors cuineres de tot Mississipi. Treballa per Hilly Holbrook ( Bryce Dallas Howard ), però perd la feina després d'un acte de rebel·lia i acaba treballant als afores de Jackson per Celia Foote ( Jessica Chastain ), una dona solitària i que no encaixa amb l'alta societat. Minny és la millor amiga de Aibileen i l'ha ajudat a superar el dolor que li vacausar la pèrdua del seu únic fill . Tot i ser forta i independent , Minny és la veu de la raó i es mostra bastant escèptica pel que fa al projecte de Skeeter.
D'aquesta sorprenent germanor sorgeix una aliança aparentment inversemblant que els infon valor suficient per superar els límits en què estan tancades. S'adonen que de vegades aquestes barreres estan fetes per ser enderrocats, encara que aixòsignifiqui posar a tots davant d'una realitat que canviarà el seu món per sempre.


2 - L' SOCIETAT RACISTA
La qüestió racial , enquistada als Estats Units com un dels nusos històrics de més complicada sortida , començaria a produir-se coincidint amb el període de major benestar general a partir de la segona meitat dels cinquanta . Una prosperitat mal repartida i la negació legalitzada de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • criadas y señoras
  • señoras y criadas
  • Criadas Y Señoras
  • Criadas y Señoras
  • El señor Puntilla y su Criado Matti
  • racismo criadas y señoras
  • ensayo critico criadas y señoras
  • analisis de la pelicula criadas y señoras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS