Criadas Y Se Oras

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015
1-Nom i fotografia del director: Tate Taylor


4-Època en que es situa el film i estat dels EEUU i la seva capital. Situació en un mapa.
Es situa en la època de 1962. Es situa a Mississippi.7- Qui era LUTER KING? Quin paper va tenir en aquest conflicte? Es pot considerar un activista ? Quines van ser les causes de la seva mort? Busqueu una foto d’aquest personatge?
Va ser unclergue i activista dels estats units negre. Va lluitar per els drets dels negres a la societat i va aconseguir eradicar moltes injustícies a favor dels negres. Sí. Va ser disparat.



10- Laprotagonista de la pel·lícula fa un treball de camp sobre les vivències de les criades de raça negra dels anys 60, tot i les crítiques que rep. Què en penseu dels treballs de camp? Creieu que d’alguna maneraaquest treball pot tenir repercussions socials per a la població negra (tant positives com negatives)?
Es el treball que es fa directament a les persones, les preguntes es fan directament a lespersones cara a cara. Trobo que els treballs de camp són directes i es diu el que pensen. Positivament, perquè la gent veu directament el que els i passava a les criades i així la gent s’adonava que elsnegres també eren persones com ells.

3. Altres pel·lícules del director
Chicken Party i Pretty Ugly People 


6.Paper KUKLUKLAN (KKK) en aquest conflicte: buscar informació sobre aquesta organització iuna fotografia.
 És una societat secreta estatunidenca amb un fort caràcter racista i xenòfob.


9. Actualment l’estat de Baltimore i la seva capital Maryland s’estan vivint episodis similars,sobretot pel que fa a enfrontaments entre la població de raça negra i la policia. Busqueu una notícia relacionada amb aquest tema i una fotografia.
Los disturbios y el caos que vive la ciudadde Baltimore tras la muerte del joven afroamericano Freddy Gray, de 25 años, en manos de la policía no es un caso aislado. Ni siquiera será el último episodio de los abusos y excesiva violencia policial contra las...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Criadas y se oras GB
  • Las oras
  • Oras
  • Ensayo sobre la pel cula criadas y se oras
  • Cri Cri
  • cri cri
  • cri cri
  • cri cri

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS