Criminologia (en Catalán)

Páginas: 4 (771 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2013
El documento está en proceso, cuando lo acabe lo subiré para que podáis utilizarlo como fuente y ayuda. Esto es lo que de momento tengo:

Índex:

1. Introducció


2. Empatia: Què és?


3.Criminologia: Què és? Qui hi treballa?

3.1 Introducció a la Criminologia

3.2 Area policial

3.3 Area judicial

3.4 Victimologia


4. Explicació d’un cas específic

4.1 Fets

4.2Investigació

4.3 Perfil psicològic

4.4 Judici


5. Entrevistes (encara per determinar)


6. Conclusions


7. Agraïments


8. Bibliografia


Introducció.

Des de fa uns anys, laviolència de gènere ha augmentat preocupadament a Espanya els darrers anys. Segons el Ministerio de Sanidad, Politica social e Igualdad, l’any 2009 van morir 73 dones per violencia masclista i l’anysegüent 78. Aquest any de moment hi ha 42.
En molts casos són baralles verbals molt usuals en les quals perden els nervis, cosa que pot passar en qualsevol família i, això, podria afectar a les personesque ho investiguen a l’hora de prendre decisions i actuar, ja que són molt quotidians i personals, per tant, un tema molt empàtic.
Com que jo mateixa vull estudiar un Grau Universitari deCriminologia, segurament tindré que investigar algun tema de violencia de genere, per això, em sembla un tema bastant interessant per començar a indagar en aquesta ciència.
Llavors vaig plantejar-me preguntessobre com seria treballar en el àmbit de la Criminologia i vaig arribar a una pregunta clau i que resumeix bastant bé tots els meus dubtes: Investigar un cas de violència de gènere afecta emocional ipersonalment a qui ho investiga?
Personalment, jo sóc una persona que es fica en la situació dels altres i seria poc professional si investigués un cas que em recorda a algú, una experiència pròpia osimplement em fa pena o m’encoratja.
La meva hipotesis és que si. Deu afectar treballar en un cas de violencia de genere.
Per tant, la primera part d’aquest Treball de Recerca serà la part...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan
  • català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS