Crítica De Raphael (En Catlán)

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2011
RAPHAEL
Pel·lícules del Festival Zoom

El film Raphael ens explica la vida d’aquest cantant, utilitzant retrocessos en el temps. Com a fil conductor utilitza la seva hepatitis i l’operació detraspalant de fetge. Ens mostra tres etapes diferents de la seva vida: la seva infància (al voltant dels deu anys), la seva joventut (al voltant dels vint anys) i el “present”, l’any 2002, durant elmusical de Doctor Jekill i Mr. Hide i el desenvolupament de la seva malaltia.

Aquest drama ha nascut en una societat en decadència del moviment musical al qual pertany Raphael. Per fer més dinàmicaquest film, fa molt us dels tràvelings de retrocés i laterals. El muntatge de la pel·lícula és paral·lel, ja que transcorren diferents històries que no es troben mai. La il·luminació de quan faretrocessos en el temps agafa un to sèpia, que es va aclarint com més proximitat hi ha. També utilitza imatges d’arxiu de la participació de Raphael al festival de Benidorm; aquestes en blanc i negre. La bandasonora del film utilitza cançons de Raphael, ja que és l’artista de qui es fa la biografia.

Penso que la feina de documentació ha estat bona; ja que han fet una resum amb els aspectes més destacatsde la vida del cantant. Per el contrari, penso que han fallat amb el vestuari i el mobiliari; ja que acostumem a vestir amb roba de l’any anterior al que estem. En el film apareix un vestuari que potser el dissenyat el mateix any en que transcorre l’acció.

L’actuació dels personatges ha estat bona, posant-hi el millor d’elles per dissimular un mal guió.

Penso que aquesta no és una bonapel·lícula. La feina de la post-producció no és massa bona, així com el guió. He trobat canvis d’escena en que la música acaba dos segons més tard que la imatge; tallant el so en sec enlloc de baixar elvolum. Hi ha, també algun canvi brusc d’il·luminació. Dóna massa importància a fets que no són rellevants. L’únic aspecte que m’ha agradat és com està enfocat el fet del transplantament, el dir que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuauhcu Catl
  • Raphael Sanzio
  • catlos cc
  • catlan
  • Catlos
  • RAPHAEL
  • Primavera Árabe (En Catlán)
  • Guias Estrategias De Raphael

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS