Crítica pel·lícula "hero"

Páginas: 3 (643 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2011
“Hero”
Hero reflecteix un moment històric de la tradició xinesa ja que es basa en l’època on la Xina estava dividida en set regnes i el rei Qin els va voler unir de manera que es va iniciar una granguerra. En aquest període van sorgir un bon grapat de llegendes i Hero n’és una d’elles.
La pel·lícula tracta sobre com un guerrer sense nom demana al rei Qin la recompensa que havia promès aaquell que acabés amb els tres guerrers que el volien assassinar. Uns guerrers que dominaven perfectament l’art de l’espasa i tant forts que ni tan sols l’exèrcit del rei Qin era capaç de vènce’ls. Lapel·lícula gira al voltant dels records d’aquest guerrer sense nom i dels diferents punts de vista d’entendre la història i descubrir la veritat.
El seu Director Zhang Yimou és un director xinès de granprojecció internacional. El coneixem de pel·lícules com “La linterna roja” i “La casa de las dagas voladoras”. El seu cinema es caracteritza per una cuidada i estudiada fotografia cosa perfectamentvisible a Hero ja que està impregnada de simbolismes. Com a petit detall cal destacar que Hero és la pel·lícula més cara del cinema xinès que s’ha fet fins ara.
És una pel·lícula que es basa en elgènere literari wuxia, un gènere que el director Zhang Yimou li agradava des de petit. Una literatura d’arts macials en les quals el tema principal gairebé sempre era la venjança. Yimou pretenia fer unapel·lícula respectant aquest gènere però donant-li una altra visió, una visió de lluitar per la pau interior i no la venjança. Aquesta visió és la que s’aconsegueix a través de les motivacions delspersonatges i sobretot l’espectador ho arriba a entendre a través d’un símbol de la cultura xinesa com ho és l’escriptura.
Hero és una pel·lícula que barreja totes les arts possibles. Relata fetshistòrics, es basa en gèneres literàris xinesos i la pel·lícula en sí és una art en relació a la forma i a la manera de presentar les escenes. Zhang li dóna excessiva importància a l’estètica visual i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Critica Her
  • Reseña Critica Heroes Medievales
  • Resum I Crítica Sobre Tosca, La Pel·Lícula
  • Pel·licules
  • Crítica del libro: "las 5 heridas que impiden ser uno mismo
  • Grabdes Heroes critica
  • Critica de la película HER
  • Reseña Crítica Heroes Medievales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS