Crítica Pulp Fiction

Páginas: 3 (603 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2013
Activitat 1
Geografia 2

A.- Mediterrani, Sec. El màxim pluviomètric és a la tardor, factor que ens determina que sigui de tipus mediterrani. Dintre de Mediterrani és de subtipus Sec. Es trobaper sota dels 4 mesos d’aridesa i la suma de precipitacions anual no arriba als 700mm. La seva amplitud tèrmica no es gran però considerable (14ºC) i com a tot Mediterrani estius calorosos i hivernssuaus.
B.- Continental, acusat. Pluges repartides al llarg de tot l’any el que fa descartar un possible clima mediterrani amb un total de 570mm. Gran amplitud tèrmica considerable que el comença aperfilar com a continental. Te una temperatura mitjana bastant baixa, només 9ºC. Té aridesa durant l’estiu el que fa descartar el clima oceànic i evidenciant el continental.
C.- Mediterrani, àrid. Gairebéhi ha aridesa durant tot l’any. Per tant aquest factor ens permet descartar clima de muntanya, continental y oceànic. Només pot ser un clima Mediterrani àrid o un clima subtropical. El factor que ensfa decantar-nos pel Mediterrani àrid es la seva amplitud tèrmica i el règim de pluges. L’amplitud és massa gran per ser subtropical i els mm de pluja massa baixos per ser subtropicals.
D.-Continental, suavitzat. Te les pluges reparties durant tot l’any descartant així el clima Mediterrani. Te aridesa durant els 3 mesos de l’estiu per tan descartem Oceànic. Per últim el factor que ens corroboraque és continental són els seus casi 20ºC de amplitud tèrmica. També la mitjana de la seva temperatura anual (13’5ºC) massa baixa per ser subtropical.
E.- Muntanyós. Encara que tingui una amplitudtèrmica important. Només veure el seu gran règim de precipitacions només pot ser Oceànic o Muntanyós. Aquest dubte s’acaba al fixar-nos en les seves temperatures que arriben per sota dels 0ºC al’hivern. Am
F.- Subtropical. Trobem aridesa durant tot l’any. Descarts evidentment Oceànic, Muntanyós i Continental. Tot i que el seu règim de precipitacions es més baix que un Mediterrani àrid el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pulp fiction. reseña crítica
  • Critica a Pulp Fiction
  • Critica Pulp Fiction
  • pulp fiction
  • Pulp Fiction
  • Pulp fiction
  • Pulp Fiction
  • Pulp fiction

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS