cuba

Páginas: 3 (659 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2014
HACE 50 ANOS , EL 19 DE ENERO DE 1960, EL GOVIRNO DE LOS ESTADOS UNITOS PROVOCAR UN EMBARGO COMERCIAL CONTRA CUBA ,es un acto de guerra economica , su objeto era la destruccion de la revolucion dela cuba a traves de las dificultades economia , NEGA DINERO Y SUMINISTRO A CUBA , PARA DISMINUIR LOS SALARIOS Y MONETARIOS , LLEGAR EL FIN DE DERROCAMIENTO DEL GOVIERNO .LAS MEDIDAS DEL BLOQUEO SEINICIARON POCAS SEMANAS DESPUES DEL TIOUMFO DE LA REVOLUNCION CUBANA , EL 1 DE ENERO DE 1959 , UN MES DESPUES EL GOVIERNO , VA PROHIBIR LA ExPORTACIONES A CUBA , Y EL CUBA NO PUEDE EXPORTAR NINGUNOPRODUCTOS A LOS ee.uu ni importar de alla .no puede recibir el turismmo norteamericano , no puede utilizta el dolae en sus transacciones con el exterior . sus barcos y aeronaves no pueden tocarterritorios .

fa 50 anys, el 19 de gener de 1960 , el govern dels estats unides provocar un embargament comercial contra Cuba , es un acte de guerra economica,el seu objectiu era la destruccio de larevolucio de la Cuba a traves de les dificultats economica , naga diners i subministrament a Cuba , per disminuir els salaris i moneratis .arribar el cap de enderrocament del govern. Les mesures del broqueiges van iniciar poques setmanes . Despres del triomf de la Revolucio Cubana . El 1 de gener de 1959 , un mes despres el govern ,va prohibir la exportacions a Cuba , i el Cuba no pot exportar capproductes als Estats Units ni importa d’alla .No pot rebre el turisme nord-america , no pot utiliza el Dolar em les seves transaccions amb l’exterior , i els seu vaixells i aeronaus no poden tocar elsterritoris .


EL 1992 va ser aprovat la llei per a la democràcia cubana o Llei Torricelli, té objetito l'aïllament polític i econòmic de Cuba .

El 1996 el confreso aprovar la Llei per a lallibertat i la solidaritat democràtica cubanes, la majoria coneguda com a Llei Helms - Burton aquest llei relacionat amb el bloqueig econòmic, finacienro i comercial que ha puesdo a cuba a 1962.
la llei...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuba
  • CUBA
  • Cuba
  • cuba
  • Cubo
  • Cuba
  • cuba
  • cuba

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS