Cubisme

Páginas: 2 (475 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
El Cubisme és un dels moviments artístics pertanyents a l'art modern estètic que va ocórrer entre 1907 i 1914, tenint com principals fundadors a Pablo Picasso, considerat el líder del moviment, iGeorges Braque amb el qual vas impulsar aquest moviment.. tots dos es van veure Influenciats per Cezzanne.

El cubisme tractava les formes de la naturalesa per mitjà de figures geomètriques,representant totes les parts d'un objecte en un mateix pla. La representació del món passava a no tenir cap compromís amb l'aparença real de les coses. Cercaven una visió totalitzadora en l'espai i en el temps:volien integrar la figura i el fons de manera que es produís una solució de continuïtat entre l'objecte i l'espai que ocupa, i podien representar visions diverses del mateix objecte a la mateixatela.

L’ORIGEN DEL TEMRE CUBISME PROVE DE QUE Pablo i Georges Braque van pintar paisatges al 1908 en un estil descrit per un crític ‘fet amb cubs’

 



Fase analítica 1907-1912

• Elselements de les figures es descomponen en formes geomètriques cada vegada més petites, la figura i fons es barregen. Utilitzaven multiplicitat de vistes, creant una nova forma de l'objecte real.Aquesta tècnica els portà cap una progressiva desintegració de l'objecte representat.




Poden considerar l’obra Les senyoretes del carrer Avinyó, de Pablo Picasso és la primera cubista dins dela fase analítica

 Este estilo se caracteriza por la falta de importancia del color  y por la simplificación de las figuras, siendo a veces irreconocibles. Además, las formas aparecen compactas ydensas.

la composición de la obra es más importante que la representación.

PICASSO:

-Les senyoretes d’Avinyo. 1907 OLI SOBRE TELA

-Depósito de agua de horta del Ebro 1909 OLI SOBRE TELA-Fabrica horta de ebro 1909 OLI SOBRE TELA

-Retrato de Ambroise Vollard 1910 OLI SOBRE TELA

Hombre con clarinete 1911 Óleo sobre lienzo, 106 x 69 cm Museo Thyssen-Bornemisza, Madrid

.La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El cubismo
  • cubismo
  • Cubismo
  • cubismo
  • EL CUBISMO
  • Cubismo
  • El Cubismo
  • EL CUBISME

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS