cuca

Páginas: 2 (324 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2013
5. Identifiqueu els elements que es mostren en la següent imatge:












El sodi-potasi es un mecanisme de transport actiu que s portat per la cadena d'ATP i funciona mitjançantuna sèrie de canvis en una proteina transmembrana.

6.








El sodi-potasi es un mecanisme de transport actiu que s portat per la cadena d'ATP i funciona mitjançant una sèrie decanvis en una proteina transmembrana.



Tres ions de sodi s'uneixen al costat del citoplasma de la proteina, fent que la proteina canvii la seva forma.







En la seva nova forma, lamolècula es torna fosforilada a costa d'una molècula d'ATP.














En aquesta nova forma la proteina te poca tolerància als ions de sodi i aquests tres ions deixen la proteina i ésdifonen en els fluid extracel·lulars.












En canvi la nova forma que adopta, te una afinitat alta a atraure dos ions de potassi, dos dels quals es situen al costat de laproteina.

Per aixo la proteina es everteix cap a la seva foma original, exposant els dos ions de potassi al citoplasma de l'interior de la cel·lula.





Aquesta forma te poca tol·lerància alions de potassi, i per aixo els deixa anar de l'interior de la proteina i es difonen dins de la cèl·lula.










8 . Escriviu una descripció dels processos d'endocitosi i exocitosi.L'endocitosis es el moviment del materials cap a l'interior de la cèl·lula, mitjançant la vesicula de la membrana.
L'exocitosis es el moviemnt dels materials a l'exterior de la cèl·lula, mitjançantles vesícules membranoses.


9. Expliqueu quina diferència hi ha entre fagocitosi i pinocitosi

La fagositosis es quan algunes cèl·lules envolten amb la seva membrana citoplasmàtica, pertículessòlides i les introdueis a l'interior de la cèl·lula.

La pinositosis és e lprocès biologic que permet determinades cèl·lules obtenir lìquids orgànics soluts de l'exterior per alomentar-se....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El cuco
  • cuca
  • La Cuca
  • Cuco
  • la cuca
  • CUCA
  • La cuca
  • Cuca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS