Cuentame

Páginas: 2 (310 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2015
Angela Sommer-Bodenburg néixer el 1948 a Reinbek, localitat propera a Hamburg (Alemanya). Entre 1968 i 1972 va cursar estudis d'educació, psicologia i sociologia a la Universitatd'Hamburg. I en aquesta ciutat, durant dotze anys va exercir la docència com a mestra d'escola. A partir de 1984 es va dedicar íntegrament a l'escriptura ia la pintura.
En laseva vida a escrit molts llibres per a nens i adolescents, com ara: Si vols passar por, El món subterrani, El dimoniet que va venir a la pluja, Històries de por, Hanna, el petitàngel i 16 llibres sobre el petit vampir i les seves aventures.Angela Sommer-Bodenburg néixer el 1948 a Reinbek, localitat propera a Hamburg (Alemanya). Entre 1968 i 1972 va cursarestudis d'educació, psicologia i sociologia a la Universitat d'Hamburg. I en aquesta ciutat, durant dotze anys va exercir la docència com a mestra d'escola. A partir de 1984 es vadedicar íntegrament a l'escriptura ia la pintura.
En la seva vida a escrit molts llibres per a nens i adolescents, com ara: Si vols passar por, El món subterrani, El dimoniet queva venir a la pluja, Històries de por, Hanna, el petit àngel i 16 llibres sobre el petit vampir i les seves aventures.Angela Sommer-Bodenburg néixer el 1948 a Reinbek, localitatpropera a Hamburg (Alemanya). Entre 1968 i 1972 va cursar estudis d'educació, psicologia i sociologia a la Universitat d'Hamburg. I en aquesta ciutat, durant dotze anys va exercirla docència com a mestra d'escola. A partir de 1984 es va dedicar íntegrament a l'escriptura ia la pintura.
En la seva vida a escrit molts llibres per a nens i adolescents, comara: Si vols passar por, El món subterrani, El dimoniet que va venir a la pluja, Històries de por, Hanna, el petit àngel i 16 llibres sobre el petit vampir i les seves aventures.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuentame
  • Cuentame
  • cuentame
  • cuentame un cuento
  • Cuentame tu historia
  • CUENTAME UN CUENTO
  • Cuéntame!
  • Cuéntame

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS