cuento

Páginas: 2 (431 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2013
Era un heroi, però ni ell mateix sabia el que era capaç de fer, tenia díhuit anys quan va començar a descobrir els seus sorprenents poders, ara ja tenia dos-cents nou encara que pocs sabien això jaque aparetaba només vint. Havia nascut un 21 de Març de 1901 i la seua defunció com a mortal va ser un estiu de 1919, l'estiu en què va canviar la seua vida per complet i es va convertir en un serinsuportablement bell, amb una sorprenent perfecció en els seus trets facials: pòmuls ixents, una forta mandíbula, nas recte i llavis perfectes, una pell blanca com la llet i quasi tan freda com elgel, brillant a la llum del sol. Un pèl despentinat i de color rogenc i uns ulls increïblement bells, d'un color verdós. Es feia cridar James Anthony Cullen.
Tot va començar l'estiu de 1919, el jovetenia a penes dèsset anys i estava a punt de morir per culpa d'una greu malaltia que en aquella època inclús no tenia cura, però inexplicablemete la seua malaltia va durar a penes un mes, James jatenia díhuit i encara que ell no ho sabia estava destinat a ser un ser immortal com els seus avantpassats de què mai havia tingut l'oportunitat de conéixer ni saber res d'ells, ja que havia sigutadoptat quan a penes tenia un any.
Els seus pares biològics eren Elisabeth Anthony i Edward Cullen, també sers immortals amb increïbles poders. Havien hagut d'abandonar al seu fill per l'amenaça del seumajor enemic Aro Volturi, el ser més carismàtic i intel·ligent, el que imposa la llei en el món sobrenatural dels immortals. Caracteritzat per la seua personalitat refinada, suspicaç e un pocinfantil, també té un costat fosc amenaçador i violent. Posseïx un do molt especial Telepatia Tàctil, igual que James, Aro pot llegir la ment de les persones al tindre contacte físic amb elles, però a més,Aro també "escolta" qualsevol pensament d'algú i s'assabenta dels seus majors pors els quals els guarda en la seua memòria perquè li siguen útils en benefici seu.
James és increïblement ràpid i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuento que te cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Cuenta cuento
  • cuento cuento
  • cuento cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Mi Cuento Cuenta
  • Cuenta Cuentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS