cuento

Páginas: 4 (798 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
ELS TRES MUSIC I UNA HISTORIA.

Tres musics famosos sortien del teatre on van donar un concert.Un dels musics anomenat Andy va dir que els esperava a la parada de trens.
En un petit bar va veureuna nena de nou anys, tenia la roba bruta i trencada. Estava sola, asseguda a la taula no hi tenia res. Al Andy li va sembla molt estrany veure a una persona en un bar sense menjar. El no es vaacostar a la noia i es va asseure al davant. "On estan els teus pares?" Va preguntar. La nena va pujar el cap i el va mirar no va respondre res durant quinze segons. "Estan morts, senyor." L’Andy es vainclinar cap enrere i va tractar de fer com que no va passar res. Ràpidament el noi va canviar de tema i li va preguntar com es deia. "Laia" el seu nom era Laia.
L’Andy li donava llàstima aquella noia.Sola sense cap afecte pels pares. Va decidir preguntar-li d’una vegada si volia estar amb ell. El seu pròxim concert seria en 3 setmanes i volia portar-se la amb ell. "Em faria bé una mica decompanyia" va respondre Laia. Andy va prendre com un Sí. Va agafar a Laia de la mà i la va portar a l'estació de trens on l'esperaven els seus dos companys.
Troy el bateria, va observa que el Andys’acostaba de lluny amb una nena agafada de la mà. Quan Andy va arriba a l'estació amb Laia el Josep la va mira amb curiositat. "Qui és aquesta nena Andy?? Potser una altra admiradora teva que no voliadeixar-te anar ?? "i el es va posar a riure. L’Andy era el més afectuós dels tres. Estava Josep, el més gracios del grup, Troy, el més callat i l’Andy el més amorós. "És una amiga que vaig trobar en un bar.Espero que s'adapti a nosaltres perquè estarà amb mi un bon temps "va respondre.
Van pujar al tren. No hi havia gairebé ningú. Estaven en l'últim vagó. La Laia estava asseguda al mig de Andy delTroy. En Josep estava al capdavant dels tres. En aquest viatge no hi va haver molta conversa. Andyestava una mica enfadat ja que Josep havia tractat malament a Laia.
Quan el viatge havia acabat el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuento que te cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Cuenta cuento
  • cuento cuento
  • cuento cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Mi Cuento Cuenta
  • Cuenta Cuentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS