Cuento

Páginas: 5 (1204 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
Tot va començar quan el dia 20 de desembre una familia se'n va mudar a una casa, en un poble molt apartat. Tot anava bé, fins que James, el home de Nicole, començà a sentir veus en aquella casa. Cada dia James es despertava a les tres i cuart del matí, perquè sentia les veus. Però ell no va dir res a ningú.

Un dia la seua filla Noah deia que hi veia a una xiqueta morta en la seua habitació,però ningú la creia, fins que un dia Nicole i James se'n van anar a sopar a un restaurant, van trucar a una xica per a que cuidara als seus fills, Noah i Jonh. Quan se'n van anar, la cangur li va contar a Jonh que en aquella casa ja havien mort dos families, el xiquet no s'ho volia creure i li ho va contar a la seua germana. La cangur va començar a gastar-lis bromes per espantar-los, els va dirque en un armari havien trobat el cadàver de una xiqueta morta, Noah al sentir-ho li va dir que era la xiqueta que ella veia, que no gastara bromes sobre això, perquè la anava a fer enfadar. La cangur, sense escoltar lo que deia Noah, va entrar en l'armari. De sobte es va apagar la llum, ella va intentar eixir però la porta no s'obria. Ella creia que eren els xiquets tornant-li la broma, però vaapareixer la xiqueta morta i va començar a cridar. Al fi, va aconseguir eixir però va acabar en un psiquiàtric. Després de tot el que va ocorrer aquella nit, Nicole comença a creure a la seua filla.

A la nit següent, James es va despertar com sempre, a les tres i cuart. Però aquesta vegada no va ser per les veus, sinó perquè el gos no parava de lladrar, només el va sentir ell. Va anar fins a lacaseta en la que dormia el gos, va agafar una destral i el va matar perquè les veus li deien que el matara. James no era concient dels seus actes.

Van passar uns dies i Nicole va anar a visitar a un expert en esperits per a que li ajudara a desfer-se dels esperits que hi havien en la seua casa. El expert va anar a la casa i començà a tirar un líquid i a fer la ouija. Un fort vent va obrirles finestres i tot estava oscur, les llums de la casa es van apagar. El xic se'n va anar asustat sense donar-li ninguna explicació a Nicole. Només li va dir que la seua casa tenia alguna cosa paranormal. Nicole, al sentir això es va asustar molt i se'n va anar a la biblioteca a investigar el que realment passava en aquella casa. Va llegir que s'havien matat dos families, assasinades per el mateixhome que deia que sentia veus que li obligaven a fer-ho. El home de la fotografia es semblava molt a James i ella va començar a sospitar. Va vore que als 28 dies de estar en aquella casa, el home obligat per les veus, matava a la seua familia. Nicole, després de haver llegit tot això, se'n tornà ràpidament, just eixe dia feia 28 dies que vivien en eixa casa.

Quan va arribar va vore a la seuafilla Noah en la teulada, perquè deia que la xiqueta morta li havia dit que si es tirava podria tornar a vore a la seua iaia, i que es quedarien sempre juntes. Nicole es va posar just davall de aon estava Noah, i quan la xiqueta es va tirar, la va poder agafar. Nicole, molt enfadada li va dir a James:

La xiqueta no haguera pujat a la teulada si tu la estigueres cuidant!
Jo la estava cuidant,però de repent s'ha escapat i no em feia cas! Va dir James.
Ens tenim que anar d'ací lo mes ràpid possible, desde que hem arribat a aquesta casa no paren de ocorrer desgràcies! Va contestar Nicole.
No ens podem anar ara! Hem vingut ací per tu, per les teues il·lusions, hi ha que
enfrontar els problemes de front. LI va respondre James.

Nicole, se'n va anar dins de la casa molt cabrejada.Va preparar la seua maleta i les de Noah i Jonh. Volia anar-se'n amb els seus fills i James, però si James no volia anar-se'n amb ells, tindrien que abandonar-lo. Quan ja era de nit, li van dir a James que si anava a anar-se'n amb ells o no, i ell lis va dir que d'allí no s'anava ningú. Aleshores, James va agafar la destral i Nicole, Noah i Jonh van començar a correr asustats. Ja estaven arribant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuento que te cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Cuenta cuento
  • cuento cuento
  • cuento cuento
  • Cuentos Que No Son Cuentos
  • Mi Cuento Cuenta
  • Cuenta Cuentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS