Cultura

Páginas: 3 (686 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2015


Descripció denotativa:
Aquesta és una imatge de Regent’s Park, a Londres, on podem observar un riu principal acompanyat de diferents tipus d’arbres i arbustos de tons verds. A la part esquerra dela fotografia podem observar una petita cascada feta amb roques que formen l’escala. Com a punt de fuga tenim el pont, situat a la part dreta, que es pot veure reflectit a l’aigua de riu. En primerpla trobem la vegetació del primer terme i el principi del riu (des de l’ inici de la fotografia fins que comença la cascada), i com a segon pla trobem el que segueix darrere de la cascada juntamentamb el pont. Finalment el fons podria ser la vegetació que veiem darrere el pont.
Per què he triat aquesta fotografia?
He escollit aquesta fotografia perquè és un parc de Londres que vaig visitaraquest estiu i em va agradar molt. També per la situació divertida que vam passar allí les meves amigues i jo i sempre tindre un molt bon record. Crec que és una fotografia que està bé per analitzar-la, jaque és amb color i mai l’havia fet una, i té un grau elevat de la profunditat que ens aporta.
Angulació i pla:
La fotografia ha estat presa des d’un angle frontal, per tant la càmera es va situar aldavant i a la mateixa alçada del element fotografiat, en el nostre cas el pont i la vegetació del parc.
L’angle frontal és poc original però és molt objectiu, perquè no distorsiona la realitat i , pertant ofereix una imatge clara i descriptiva, en aquest cas el paisatge i les textures de la vegetació.
Transmet estabilitat i tranquil·litat.
Enquadrament:
Format: horitzontal.
Centre d’interès: elcentre d’interès principal és el pont amb conjunt del riu i, el centre secundari seria el conjunt de la vegetació amb la cascada.
El centre d’interès està poc determinat ja que no hi ha un objecte clauque ens doni una informació concreta, és una imatge paisatgística on tot és important.
Pla segons la distància: és una gran pla general, que ens mostra un gran paisatge, on tot l’entorn té la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cultura sin cultura
  • “Una cultura sin cultura”
  • La cultura
  • Cultura
  • Culture
  • Culturas
  • La cultura
  • Cultura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS