cultures del mon japo

Páginas: 4 (948 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2015
 Cultures del món
JAPÓ





Raquel Pascual 4art

Treball Monogràfic




Medi fisic:
És un país insular de l'Àsia Oriental. Localitzat a l'oceà Pacífic, estàsituat a l'est de la República Popular de Xina, Corea i Rússia, i s'estén des del mar d'Okhotsk al nord, al Mar de la Xina Oriental al sud.

Mapa polític Mapa físic
Té unasuperficie de 377,835 km2 , el seu clima és de un país plujós i amb una alta humitat, posseeix un clima temperat amb 4 estacions diferents ben definides, gràcies a la distància a la qual es troba respecte del'equador. De tota manera el clima del nord és lleugerament fred temperat (Hokkaido) amb forts estius i grans nevades a l'hivern, el centre del país és càlid, estius humits i hiverns curts i al sudlleugerament subtropical (Kyushu) amb estius llargs, calents i humits i hiverns curts i suau.
Hi ha una gran varietat en la vegetació japonesa (unes 17.000 espècies) i es deu al seu clima i relleu.Els boscos cobreixen el 67% de la superfície del país i es componen en la seva majoria d'arbres frondosos i coníferes: castanyers, fajos, aurons, pinòpsides, pins rojos i laricis, juntamentamb bedolls i freixes. A l'oest dominen els boscos de pinòpsids que creixen al costat de bambús, magnòlies i castanyers verds. Els pruners blancs i vermells, els cirerers de floració primerenca, així com el bambú i elspins s'han convertit en símbols tradicionals del país.

Medi humà:
La población total d’aquest país es de més de 30 milions de residents, amb una densitat de 338 /km2 

Piramide de població Japó2013

La taxa de natalitat es molt baixa va caure al 2012, va ser el 8,20‰  i la taxa de mortalitat va pujar en un 10,00‰  , açò vol dir qe hi havien 10,00 morts per cada cent mil habitants .Política:
Es una monarquía constitucional unitària, amb un emperador com a cap d’estat i un parlament electe democràticament. Té sols un únic partit que es el Partit Demòcrata Liberal, que ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Cultura De Jap N
  • The culture of japan
  • Popular Culture Of Japan
  • Japan culture
  • Japan Culture
  • cultures del món
  • Cultura de Jap n
  • Cultura De Jap N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS