Cumbreras

Páginas: 2 (309 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2012
El Tacòmetre

1-
El tacòmetre és un dispositiu que mesura les revolucions per minut (RPM) del rotor d'un motor o una turbina, velocitat de superfícies i extensions lineals. Sónutilitzats per portar un registre de les velocitats de l'element que tinguem en estudi, que ens permeti saber si està treballant de forma adequada. Es un instrument que mesura la velocitatangular i que s'utilitza com a sistema de control. Tambe poden mesurar velocitats mitjanes en un interval de temps o velocitats instantanies(com els de transit).
Si, ja que si multen a la gentamb grans quantitats de diners per sobrepasar el limit de velocitat, el nivell d'accidetns disminuira tambe, i a més es pot saber cuant temps ha estat el vehicle circulant sense aturar-seja que per el transport de passatgers i mercaderies, existeixen normes que limiten el temps de conduccio per que el conductor desncansi prou.
2-
La Linia marcada per un tacometre, ensindica la velocitat-temps.
4-
-Amb uns dipositius instalats als automobils que anesim amb satelit i estigues vinculat amb una central que quan un vehicle sobrepasi la velocitat maximas'altes una alarma i quedes registrat, amb aquest metode despres de tot aquest proces, la policia podra multar més facilment a les persones que sobrepasesin la velocitat maxima, aquestproces registra la velocitat instantanea.
-Un mecanisme instalat a tots els automobils que registres totes les velocitats i fes el calcul d'una velocitat mitjana cada cert temps, un copsobrepasses la velocitat limit envia una senyal per satelit, aixi el vehicle seria interceptat amb més facilitat.
5-
El primer radar capta la velocitat del automobil i el segon captal'augment de velocitat del vehicle, desde que ha pasat per el primer punt fins que ha arribat al segon i si el augment sobre passa la velocitat establerta per l'estat es multara al conductor.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cumbrera

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS