Cuota de mercado american airlines

Páginas: 2 (369 palabras) Publicado: 8 de enero de 2012
Quines línies estratègiques recomanaries a American Airlines per revertir la difícil situació en la que es troba?

American Airlines, és nomès una de les tantes aerolínies de bandera que hand’enfrontar-se als problemes que els hi està ocasionant el nou mercat paral.lel que han establert les companyies “low cost”.

L’augment del preu del petroli (que ha disparat els costos d’explotació), l’inestabilitat monetària, l’elevat salari dels treballadors o el creixement i l’expansió de les liníes de low cost són algúnes de les causes determinants de la pèrdua de beneficis que estàn repercutint enles aerolínies que, abans de la privaització del sector aèri, eren les pioneres d’aquest mercat.

Una de les estratègies a recomanar, consisteix en dur a terme un pla d’adaptació al nou entorncompetitiu, reduint costos i sanejant el sistema financer de l’empresa.
Reduint el número de rutes diàries, eliminant aquelles en que es tingui baixa quota mercat i enfatitzar en els punts forts, és adir, en les rutes de llarga distància (on no accedeixen les línies económiques) i no voler abarcar tot el mercat (ja que és un factor que condueix a tindre pèrdues). Com també desenvolupar aliançesentre altres companyies de bandera o bé fer una aliança amb l’aerolínia de low cost amb més quota de mercat i treballar conjuntament, d’aquesta manera es garantiria un futur sense riscos per ambdueslínies (podent organizar sistemes de vol “hub and spoke” – connexions en diferents aeroports pactant amb altres aerolínies).
Per altre banda, es deuria mesurar la rendibilitat de la flota, i en cas depoder optimitzar recursos, pensar en altres vies en compte de comprar avions, per exemple, plantejar-se l’opció de wet-lease, que consisteix en llogar flota aèria a 10 anys, sense fer-se càrrec delscostos de finançament o manteniment.
Aplicar estratègies de diferenciació i especialització. Treure partit de l’experiència acomulada vers la qualitat del servei que se li dóna al client; buscar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • American Airlines
  • American airlines
  • American airlines
  • American Airlines
  • American airlines
  • american airlines
  • American Airline
  • American Airlines

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS