curs de monitora de lleure

Páginas: 14 (3458 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2014







Memòria de Pràctiques del Curs de Monitors





NOM:
Adreça:
DNI:
Codi del curs:
ÍNDEX:
1. EMMARCAMENT :
1.1 El Centre:
Marc institucional:
Marc pedagògic general:

1.2 Les pràctiques:
Marc espaial i temporal:
Marc pedagògic concret:
Els infants o joves:

2. ACCIÓ EDUCATIVA CONCRETA:
2.1 Preparació
Iniciativa i descripció a grans trets del quees vol fer:
Objectius:
Mitjans educatius:
Planning:
Aspectes organitzatius:

2.2 Realització:

2.3 Avaluació:
Objectius
Revisió de la tasca pedagògica:
Conclusions:

3. VALORACIÓ GLOBAL DE LES PRÀCTIQUES:
3.1 De la teva intervenció i participació com a monitor/a.

3.2 Del conjunt de l’experiència.



1. EMMARCAMENT:
1.1 CENTRE: El centre on he cursat les practiquesa estat el Patronat d’esports d’Esparreguera.

Marc institucional:
- El Patronat d'Esports és un organisme autònom depenent de l'Ajuntament d'Esparreguera que té com a missió la promoció de la pràctica de l'activitat física i esportiva. Actualment consta de uns 2500 membres aproximadament on poden gaudir de diverses activitats com per exemple Cursets de natació, activitats dirigides,activitat física per gent gran, escales d'iniciació esportiva (bàsquet, futbol, futbol sala, tennis taula, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica) esquaix, aeròbic jove, jocs esportius escolars, casals esportius d'estiu, etc.
- L’organigrama de tot el Patronat Municipal d’educació física i esports consta de un director/a general que s’encarrega de dirigir 3 apartats: el cap d’activitats esportives,recepció i el cap d’instal·lacions esportives. A part també constarà una junta rectora que s’encarregarà de tots ells.
El primer, el cap d’activitats esportives, dirigirà la piscina coberta que consta; 2 monitor/a socorristes, 10 monitor/a, 1 monitor/a mantenidor/a. Apart també dirigirà el Poliesportiu que constarà de 7 monitor/a.
Recepció serà dirigida pel director/a i constarà amb 4recepcionistes.
Per finalitzar el Cap d’instal·lacions esportives s’encarregarà de dirigir la Piscina coberta que constarà; Ofici. 1’ Manteniment i 2 netejadors/es. També s’encarregarà del Poliesportiu en ell constarà; 1 conserge, 1 conserge de manteniment i 1 netejador/a. Per finalitzar la seva tasca també se’n cuidarà de les instal·lacions de la zona esportiva amb; 1 encarregat piscina d’estiu, 1 conserge,1 operari/a jardiner/a, 1 netejador/a.
- El organigrama del casal consta de dos directors d’educació en el lleure tant un com l’altre fan la mateixa funció que es donar ordres tant als monitors ja amb títol d’educació en el lleure com els de pràctiques. Però per ser més específics un s’encarrega de portar als de pràctiques i l’altre dels monitors ja amb el títol.
El casal consta amb 2directors d’educació en el lleure, 10 monitors ja titulats, un d’ells es específic per fer les sortides amb bicicleta de bon matí, que posteriorment s’incorporarà amb l’altre equip de monitors tant de pràctiques com amb títol a vigilar els nens/es a la piscina, a part també contarem amb 9 monitors en pràctiques.
Deixant de banda als monitors parlarem de la distribució dels monitors del casal d’estiu,formada per 4 grups: gorres grogues (4-6 anys) que aquest es dividiran en 3 grups, gorres verdes (7-9anys) dividits en 2 grups, gorres vermelles (9-11 anys) dividits per 4 grups i gorres negres (superior a 11 anys) amb un sol grup.
- La procedència majoritàriament tant dels nens/es com dels monitors és d’Esparreguera, un poble, situat a la comarca del Baix Llobregat.

Marc pedagògic general:L’IDEARI: On hem treballat tot aquest temps en el Patronat Municipal d’Esports es basava en que tot el municipi d’Esparreguera poguí gaudir de l’esport en conjunt i a la vegada promoure a que cada cop hi hagi més activitat esportiva i menys sedentarisme al poble.
El projecte educatiu del centre està basat en una sèrie d’objectius: fomentar, promoure, dirigir i regular l'activitat física i l'esport...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Memòria curs monitor de lleure
  • Memoria Monitor De Lleure
  • memories monitor de lleure
  • Monitor De Lleure
  • Monitor Lleure
  • Monitor de lleure
  • Monitor de lleure
  • Monitor lleure

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS