Cómo Aprender?

Páginas: 2 (385 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2012
Penso, que molts cops una vegada acabada la formació inicial, és difícil seguir formant-se, ja que s’estableix una rutina, que instaura seguretat i confiança. Però poc queda d’una acció formativa unsanys després de ser realitzada, i és important apostar per una formació continuada.
La formació, sols pot esser efectiva si respon al compromís i a la voluntat del centre d’impulsar-lo per serpercebut com a necessari. Des de el centre és important que es facilitin recursos horaris i organitzatius, així l’excusa de la manca de temps no serà vàlida.
Per què la mestra , aprengui, és necessari queobservi i que s’adoni que és necessari un canvi, això pot ser degut a la lectura d’un article, a l’observació d’una estratègia que empra una altre mestra davant certes situacions,...o pot sorgirdavant certa problemàtica d’aula que demostra que hi ha d’haver un canvi. És necessari un compromís de canvi.
La mestra, ha de ser conscient que la formació continua del professorat és una cosa valuosaper l’alumnat. Així que s’ha de fer el propòsit moral de fer aquest regal als seus alumnes, de ser la millor mestra possible i per això necessita de la formació continua.
És important parlar amb elscompanys del que succeeix a l’aula, ja que aquests et poden oferir un punt més objectiu del que passa, i a més poden aconsellar metodologies i estratègies per resoldre aquests problemes.
La mestras’ha de convertir en observadora del seu propi procés d’aprenentatge. La documentació del procés té important rellevància, ja que ajuda a construir la pròpia narrativa del centre i permet que elprofessorat es faci més conscient dels processos de canvi realitzats, augmentant la seva capacitat reflexiva i d’autoregulació.
Acudir als agents destinats a formalitzar als mestres (centre de recursospedagògics, centre de professors,...), facilitarà la tasca del mestra a l’hora de cercar ajuda per anar endavant amb la seva formació.
La mestra ha de ser capaç d’avaluar els canvis, l’impacte que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • aprender cómo aprender
  • ¿Cómo Aprendemos?
  • como aprendo
  • Como Aprender
  • Como aprendemos?
  • como se aprende
  • como aprendo
  • que y como aprender

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS