DAENS

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 10 de enero de 2014
A la fabrica treballava una nena embarassada que passava molt de fred i fam .
Un dia Daens ( el sacerdot ) anava pels carrers i troba a la pobra nena morta , va ser on es trobaven els pares de lanena i els va donar una petita quantitat perquè enterraran la seva filla i que els seus pares no els importava el més mínim .
El sacerdot veient aquesta diferència entre els obrers i els empresaris vacomençar per ajudar-los i revolucionar-los perquè lluitin pels seus drets .
Al dia següent Daens va anar a una casa d'un dels obrers i es va adonar de la quantitat de fills que tenia , el pare obrerva despertar a tots els seus fills perquè li fessin reverència al sacerdot i li van donar de menjar un petit berenar . Després tota la família s'estava allistant per anar a treballar menys la mare iel nadó , després Daens ( el sacerdot ) es va anar a escriure en un diari un comentari sobre els maltractaments als treballadors quan ho van veure els empresaris es van enfadar molt i un senyor se'nva anar a reclamar-li al sacerdot perquè havia publicat això . El president es va anar on el bisbe per queixar-se del sacerdot i perquè li poniera una penitència perquè no segueixi revolucionant alstreballadors el bisbe ho escolto i li va dir que ho pensarà i el president se'n va anar. Per al següent dia els treballadors es van anar als seus treballs però els supervisors no deixaven passar a gentgran i només deixaven passar als infants i joves i llavors van entrar a treballar i mentre estaven treballant una noia no es va adonar que un nen estava agafant fils sota de la màquina i llavors limurri i es va morir , llavors totes les dones van deixar el seu treball i es van anar on el president però els soldats els van pegar i els van tancar el pas i llavors va ser quan arribo Daens i elsparlo als soldats per haver maltractat els treballadors .
Daens ofici la missa del diumenge i parlo sobre els drets dels treballadors i llavors els empresaris i els rics van sortir enfadats amb el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • daens
  • Daens
  • Daens
  • DAENS
  • Daens
  • Daens
  • daens
  • daens

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS