Dafo De Un Restaurante

Páginas: 6 (1419 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2011
Pla d’empresa d’un restaurant:
Característiques personals : (informació pels futurs inversors).
Edat, 17 anys. Formació, grau de la E.S.O. Experiència professional, ninguna. Nombre de directius, 1(REAL)
Edat, 34 anys. Formació, graduat en ADE i tècnic de restauració. Experiència professional, cap d’un restaurant (braseria) que va fer fallida per les vaques boges. Nombre de directius, 3, anticscompanys de grau. (INVENTAT PER ACONSEGUIR MÉS INVERSORS)
Pla de màrqueting: (anàlisi de l’entorn):
El restaurant a de cobrir la necessitat que actualment tenen molts treballadors d’oficines del @22. No hi ha prou restaurants per abastir tots els treballadors. Molts dinen a casa seva per estalviar, però el viatge de casa a l’oficina és molest. El restaurant ha de servir menús barats peraconseguir els clients que abans anaven a casa i que ara prefereixen estalviar-se el viatge a les seves cases perquè quedar-se a dinar al restaurant no els suposa una gran despesa.
Per tant, per descriure les característiques del restaurant, haurem de dir que és barat, pràctic i que està al costat de les oficines. (un cop haguem estudiat la viabilitat d’aquest restaurant, sabrem si podrà ser barat ono)
Els nostres clients potencials seran els oficinistes del @22. Hi haurà força competència de petits restaurants i bars, però volem contrarestar la seva competència amb més menús i més barats.
Política del producte:
Nombre i tipus de variació, el nombre de menús a fer cal que sigui força gran (sempre que es venguin tots) perquè es podrà oferir un preu barat. Tot i així, per tal de reduircostos i garantir un preu baix, s’oferirà un nombre petit de menús diferents. La qualitat del menjar ha de ser bona per tal de fidelitzar els clients. En coses com l’envàs, el disseny, el confort, oferirem els mínims però no hi gastarem gaire pressupost perquè els qui han de treballar mengen ràpid i no venen a perdre el temps, per tant no valoren tant els acompanyaments sinó que prefereixen coses méssimples.
Política de comunicació:
Pensem que la millor manera de convèncer als treballadors de dinar en el nostre restaurant és quan estan amb els seus companys de feina perquè així ho poden decidir en el moment, així la clientela puja més ràpid perquè la gent portarà als seus companys de feina. Així doncs, farem publicitat del nostre restaurant mitjançant follets que repartirem a les oficinesdel voltant. Els follets seran escrits en castellà perquè es sap que al @22 hi ha moltes empreses estrangeres situades. També estaran escrits en un llengua estàndard per donar un aire seriós però també novedós.
Política de distribució:
La nostra política de distribució és directe perquè oferim un producte (menjar) directament al client (que és el comensal). Així doncs, el preu final el decidimnosaltres i intentarem que sigui el menor possible per fidelitzar clients i que vinguin cada dia.
Política de preus:
Com s’ha comentat abans, reduir el preu només un o dos euros pot proporcionar-nos molta més quota de mercat respecte els demés restaurants, per això el nostre preu sempre tendirà a la baixa.
Política de serveis associats:
Volem oferir diverses sessions d’assessorament pel que faa menús saludables, menús senzills de preparar, bons i barats, la gent es sentirà encoratjada a mantenir una dieta més equilibrada i ens demanaran consells i compraran el menú dieta del nostre restaurant. Això no suposa una gran despesa perquè qualsevol tipus de cuiner sap recomanar els plats més saludables i només suposarà pagar una o dues hores més a la setmana de salari. En canvi preveiem queproporcionarà més ingressos.
Procés de producció o d’operació:
(Infraestructures, equipaments i mà d’obra) Cal que sigui un suficientment gran com per que hi càpiguen molts comensals, només si venem molts menús podrem abaratir els seus preus. Els clients estaran a prop del local. Els equipaments i la mà d’obra hauran de ser els necessaris per oferir el menjar ràpidament, per això, garantint una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DAFO RESTAURANTE ECOLOGICO
  • DAFO
  • DAFO
  • Dafo
  • DAFO
  • Dafo
  • Dafo
  • dafo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS