DAFO1

Páginas: 2 (404 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2015
*Xarxa viària i grans eixos de comunicació, serveis de transport públic, infraestructures ferroviàries, electrificació i gasificació.
Al Pallars Sobirà es pot accedir mitjançant molts transports. Und’ells, sería el cotxe privat o l’autobus prèviament agafat en una altre comarca. Per dir-ho d’alguna manera, el transport per carretera.
El principal accés al Pallars Sobirà és la Nacional N-260,que creua la comarca sencera de nord a sud, i es desvía també cap a l’oest.
Enllaçant en carreteres secundàries com la C-13 i la C-28, aquest eix de comunicación directe amb la ciutat sería el de mésfàcil accés.
D’altre banda, destaquem els serveis que existeixen dins la comarca.
El Pallars Sobirà disposa de serveis d’autobusos públics amb diferents linies i horaris que es mouen al voltant de lacomarca, com també l’ús d’autobusos escolars, dos serveis molt utilitzats pels usuaris de la comarca.
També veiem que el Pallars Sobirà disposa d’una línea de ferrocarrils de la generalitat, una paradasituada al centre de la ciutat on facilita les comunicacions per a tots aquells que no disposin de transport públic.
Pel que fa l’electrificació i la gasificació al Pallars Sobirà, veiem que encaraels avenços que contenen aquests, sempre es necesita més, i s’han previst noves creacions d’infraestructures, equipaments i un gran recolzament futur. Aquestes creacions i noves propostes tenen com aprotagonista els millors accesos a pistes d’esqui, noves infrastructures de gestio de residus, construcció d’equipaments sanitaris, noves infrastructures per acumular més energies… ¿
*Tecnologies de lainformació i comunicació (percentatges de llars amb ordinadors, percentatge de llars amb connexio a internet, percentatge de llars amb accés a la banda ampla).
Pel que fa el Pallars Sobirà, aquestconté un percentatge de llars amb ordinadors d’un 77,2%, contant membres que oscil·len dels 16 a 74 anys per vivenda.
D’altre banda, el percentatge que hi ha de vivendes amb ordinadors amb connexió a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS