Damaso

Páginas: 2 (484 palabras) Publicado: 3 de junio de 2011
Felip II
Fill primer de l'emperador Carles I de Castella i la seva esposa, la infanta Isabel de Portugal. Era nét per tant de Joana la Boja i Felip el Bell
En néixer fou nomenat príncep d'Astúries,i per tant hereu de la Corona de Castella.
Carles I cedí tots els territoris seus al seu fill Felip, llevat del Sacre Imperi Romanogermànic, el qual fou cedit al seu germà Ferran I per les pressionsd'aquest. Així mateix durant la seva joventut Felip viatjà a Alemanya per conèixer el territori i en la seva visita no despertà grans simpaties entre les classes governants del país. El 1580 va morirsense designar hereu.
Felip III
successor de felip II i d'Anna d'Àustria. En néixer fou nomenat príncep d'Astúries, títol reservat a l'hereu de la Corona, i que havia pertangut el seu germà Dídacd'Habsburg fins a la seva mort el 1582.
El 1598 a la mort del seu pare rebé tots els seus títols, exceptuant els referents als territoris de Flandes i els Països Baixos, els quals rebé la sevagermana Isabel Clara Eugènia d'Habsburg.
Felip IV
Va néixer a Valladolid el 8 d'abril de 1605, fill del rei Felip III de Castella i de l'arxiduquessa Margarida d'Àustria.
El 1605, just en néixer, founomenat príncep d'Astúries, títol reservat a l'hereu de la Corona. A la mort del seu pare, el 1621, rebé la totalitat dels seus títols. Es casà el 25 de novembre de 1615 a Bordeus amb la princesa Isabelde França, filla del rei Enric IV de França i de la princesa Maria de Mèdici. L'objectiu prioritari del seu mandat va ser restaurar el poder de la corona, que havia patit una disminució considerableen el regnat anterior.
Carles II
Nasqué el 6 de novembre de 1661 a la cort reial de Madrid. Era el fill més petit del rei Felip IV d'Espanya i la seva segona esposa, l'arxiduquessa Mariannad'Àustria i nét per línia paterna del rei Felip III d'Espanya i de l'arxiduquessa Margarida d'Àustria, i per línia materna de l'emperador Ferran III, emperador romanogermànic i de la infanta Marianna...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • damaso
  • Damaso
  • Damaso
  • Monstruos Damaso
  • Damaso Alonso
  • quien era damaso
  • Dámaso Alonso
  • Damaso Alonso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS