danis diderot

Páginas: 2 (361 palabras) Publicado: 27 de enero de 2015




Flanagan de luxe

1.Descriu Flanagan i Erra-à:
Flanagan és un noi adolescent de 16 anys aficionat al misteri. Flanagan és el nom que s’ha posat de detectiu. Ell es diu Joan, oJohnny per als seus amics. És molt valent i atrevit. No és molt ric. Els seus pares treballen en un restaurant, en un barri petit de Catalunya.
Erra-à és un noi molt ric, d’uns 17 anys. A vegadesuna mica impacient. Té enveja d’en Flanagan, ja que és un gran detectiu. Ell és un pijo alt i fort. De tant en tant li agrada veure alcohol.
2.On s’amaguen els protagonistes quan els persegueixen elscamells ? Digues quins són :
L’Erra-à se’n va anar uns dies a casa la Maria Gual, però quan van passar uns dies i els pares de l’Erra-à estaven a punt de tornar a la seva casa, se’n van tots(Nines, Maria Gual, Flanagan i Erra-à) a casa l’Erra-à. En teoria només se n’hauria de anar l’Erra-à, però els camells els van trobar, i se’n van anar tots a la seva casa perquè no sabien on vivia.3.Explica el desenllaç de l’obra:
Flanagan va sortir com una fletxa de comiseria reflexionant en tot el que havia passat. Tot havia sigut una broma. L’Eulogio i el seu company el perseguien,Estava clar que no els hi havia agradat gents les imatges del video. Va passar una estona i va veure que ja ningú el perseguia.i Quan va arribar a casa l’Erra-à li van dir que havia desaparegut quan estava al mar. Aleshores va trucar algú dient quel’havia trobat, però a canvi volia diners.
El pare de Erra-à va intentar aconseguir els diners, i va deixar tancats a Flanagan i a la Nines en una habitació. Al dia següent, van aconseguir sortir, ivan anar directes a salvar a Erra-à.
Per celebrar-ho van fer una festa a casa la Nines, i Flanagan per tornar la broma va posar un laxant a la beguda, i va deixar a Erra-à i tots els seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • danis
  • Danis
  • Danisas
  • Danis
  • Danisa
  • dañis
  • DIDEROT
  • danis 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS