Danone

Páginas: 6 (1442 palabras) Publicado: 8 de septiembre de 2014

Índex de contingut
Índex de contingut 2
1-Introducció: 3
2-Pla de Marketing: “Danone”: 3
3-El producte 3
3.1-Cartera de productes 4
3.2- Cicle de la vida d’un producte 4
3.3- L’envàs 5
3.4- Marca 5
4- El preu 6
4.1- Costos del producte 6
4.3- Competència 6
5- La promoció 7
6- Conclusió 7












1-Introducció:
Per començar hem de saber que màrqueting és elconjunt d’activitats que desenvolupa una empresa encaminades a satisfer les necessitat i els desitjos del consumidor per tal d’aconseguir un benefici.
El pla de marketing que aprofundiré a fons serà l’empresa Danone.

2-Pla de Marketing: “Danone”:
Danone: és una multinacional de productes alimentaris que té la seu a París, França. Està especialitzada en productes lactis, especialment en el seufamós iogurt.
L'empresa va ser fundada a Barcelona el 1919 per Isaac Carasso, com una fàbrica artesanal que fabricava iogurts. Va ser el naixement del iogurt industrial a Espanya. El nom de la fàbrica va ser Danone, pel diminutiu del nom del seu primer fill, Daniel.

3-El producte
Danone amb el seu producte vol aportar salut a través de l'alimentació al major nombre de persones possible. Lamissió que vol aconseguir és ser l'empresa làctia líder del mercat a partir de l'elaboració, investigació i desenvolupament de productes, aportant així, millor qualitat de vida a les persones.
Visió: el fet que utilitzin una estratègia de marca única permet a Danone transmetre la imatge positiva que té la marca a productes nous que estiguin en procés de llançament. Pel que compten amb l'avantatge quequalsevol producte de la seva marca sigui considerat com a producte de qualitat per part dels consumidors de productes Danone, al fomentar només aquesta marca i augmentar la seva productivitat porten a terme avenços tecnològics per tal d’aconseguir l’ innovació que el seu producte necessita.
En aquest cas es tractaria d’un producte de consum: en aquest cas Danone satisfà les necessitat delpersonal amb el seu producte i es tracta d’un fungible ja que es aquell que presenta una sola utilitat i per tant desapareix en el seu consum.
3.1-Cartera de productes
Danone és una empresa que es dedica a produir una matexa línia de productes, ampliant la seva gamma. Dins de tots els productes làctics que fabrica hi ha diferents tipus productes però sempre s’especialitza en el mateix.

Danonecomercialitza una àmplia gamma de productes làctics. Dins s’aquests diferenciem les línies:
Iogurts (iogurt natural, Danissimo, Griego...)
Funcionals (Actimel, Essensis, Danaten...) .
Infantils (Danonino, Mi primer Danone...)
Postres (Danet, La copa, Arroz con leche...)
Bevibles (Danup)
Vegetals (Savia)
També es troba el que s’anomena profunditat de productes que és el nombre de variants deproductes que formen la línea com els que he esmentat anteriorment.
3.2- Cicle de la vida d’un producte
Les etapes per les que ha de passar un producte són l’ introducció, creixement, maduresa i declinació. En el cas de Danone el tema introductori al mercat dels seus primers productes va ser al 1919 i des del primer moment va tindre molt d’èxit de manera que es produeix un creixement efectiu jaque les farmàcies la van receptar com a marca terapèutica, llavor va aconseguir la maduresa absoluta, les vendes es continuen mantenint sent uns dels productes que actualment es conserven i amb un gran nombre de demandes. Gràcies aquest gran èxit que ha tingut l’empresa no ha passat encara per l’etapa de declinació o saturació.




3.3- L’envàs
Com que Danone té una gran gamma de línies deproducte, analitzaré com a exemple del tipus i les característiques de l’envàs que utilitza.
Producte Vitalinea (Danone)
Identificació fàcil: aquest producte juga amb el color lila, per tal de la seva fàcil identificació i facilitar al clients la seva compra.
Associació de continent i contingut: aquest producte té un envàs de plàstic que no permet veure el seu interior per això el exterior...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Danone
  • Danone
  • danone
  • Danone
  • danone
  • Danone
  • Danone
  • Danone

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS