Darrere De L'Autobus Resumen

Páginas: 3 (513 palabras) Publicado: 28 de enero de 2013
DARRERE LAUTOBUS (opción 2, mas corta)
Marta, es una xiqueta a la que els seus pares l'inscriuen en un campament d'estiu sense que ella prenga la decisió. Ella no volia anar-hi.

Al putxar al'autobús per anar al campament es despedix del seu nuvi, Ferran i coneix a Joana, una altra xica que va al campament d'estiu. A Marta, Joana no li cau massa bé, però intenta ser simpàtica en ella.

Popa poc Marta i Joana es van fent més amigues, dons no tenen cap altra eixida, perque les toca conviure a la mateixa habitació.

Marta i Joana es fan amigues del monitor, Xavier i aquest les presentaa Marc, que resultà ser un xic prou roin.

Un dia per la nit Marc els enganya i emporta a tots tres cap la platja a jugar a la “hüija” fen-se el chulo com si s'haguera endevinar-ho tot, però varesultar que l'únic que volia era lligar en la Marta.

Marta i Joana es desperten un dia i s'encontren en que algú havia furtat sucre de la cuina i l'havien mesclada en la gasolina de quads que anavenper les dunes de la platja, elles dos poc a poc van descobrint qui ha sigut el culpable, encara que tots creuen que ha sigut Joana, perque en realitat esta xiqueta es una mica problemàtica i viu a unaresidència sense els seus pares ja que té un problema familiar; però Xavier, Joana (que no es la culpable) Marta i Ferran (que ve a visitar a Marta) i se'n adonen de que el culpable a sigut Marc.Marc no té un altre remei que confessar-ho, i junts descobreixen tot aquest embolic.

Finalment tornen cada escú a casa, i Marta escriu una carta secreta que no se la poc contar a ningú que tractasobre una cosa que li va passar sobre una llegenda. I opta per cremar-la per que ningú se'n adone del gran secret que amaga Marta.

Joana: té problemes amb la seua família, per aixó viu a unaresidència. Diu moltes paraulades, i el seu aspecte físic no es massa bo perque en porta piercing a la llengua, te tatuatges...

Xavier: és ecologista, lluita pel bé de la humanitat. Tampoc té massa bon...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Darrera Mansió Del Ferro
  • La darrera mansio del ferro
  • Treball de lectura “el pou darrere la porta”
  • Amb una ma al davant i l'atra al darrere.
  • Independencia de mexico resumen del resumen del resumen del resumen del resumen del resumen del resumen.....
  • resumen del resumen
  • resumen resumen
  • EL RESUMEN DEL RESUMEN

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS