Darwin Vs Lamark

Páginas: 4 (864 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2012
1.Principals diferències entre Darwin i Lamarck.
Darwin demostrava que tots els éssers vius no eren sinó l'evolució d'un avantpassat comú, la necessitat del qual d'adaptació a les diferentscondicions i la selecció natural havia convertit en espècies diferents. D'aquesta forma quedava rebutjada la teoria creacionista, segons la qual totes les espècies havien estat creades de forma independentuneixis d'altres per Déu.
Segons Lamarck, els òrgans s'adquireixen o es perden com a conseqüència de l'ús o desús, i els caràcters adquirits per un ésser viu són heretats pels seus descendents.D'aquesta manera un herbívor que estiri el coll per aconseguir les branques altes, aconseguirà que aquest s'allargui, i després de diverses generacions de transmetre aquesta característica als seusdescendents tindríem una girafa. Per Lamarck el principi que regeix l'evolució, és la necessitat o el desig.
2.Com va aparèixer l’ull?
L’ull inicialment no era cap estructura complexa, ni similar a la quepresenta avui dia el éssers humans. Al principi aquesta estructura capaç de percebre les ones electromagnètiques va ser iniciada per una sèrie de canvis que van donar lloc a la primera espècie capaç deanalitzar aquestes ones electromagnètiques per tal de formar una imatge en el seu si interior i formar una imatge de la realitat que l’envolta, tot i així, aquesta estructura primària era moltsenzilla la qual va evolucionar lentament per tal de donar lloc a una estructura ocular més complexa amb motiu de millorar les seves característiques per tal de millorar la seva vida i la seva perdurabilitatde l’espècie. Finalment, aquesta estructura ha progressat tant que es capaç de formar una imatge en color i tridimensional.
3. Comparativa com ho explicaria Lamarck i Darwin.
Segons Lamarck aquestfet estaria explicat per la teoria de l’herència dels caràcters adquirits, és a dir, l’ull va anar apareixent per tal de adaptar-se a la variació del medi, aquesta necessitat es un tret comú per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lamark Vs. Darwin
  • Toria de lamark y darwin
  • Mendel lamark y darwin
  • Evolución biológica (teorías de lamark y darwin)
  • Darwin Y Lamark
  • Lamark Y Darwin
  • Lamarck vs darwin
  • Darwin Vs San Agustin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS