Dashkjfjshka

Páginas: 2 (411 palabras) Publicado: 17 de abril de 2012
okndalingene opp gjennom årene vært godt vant med å ha rykende fersk bakst fra sitt eget bakeri. Det har Liumfamilien gjennom mange år ved roret sørget for. Mange er derfor svært fornøyd med at StigMagne Torve og kollegene brettet opp ermene for å videreføre bakeridriften da det ble nødvendig i 2008. Og det er en baker og konditor med stor kjærlighet til yrket sitt, som sammen med sine kollegerstår opp før hanen galer for å sørge for dagfersk bakst.
 - Jeg er veldig ydmyk i forhold til å videreføre arven etter den tidligere eieren. Dette har i mange år vært en anerkjent bedrift som mangehar vært glad i. Jeg er derfor opptatt av at det fortsatt skal være høy kvalitet på produktene, og alle vi som jobber her bestreber oss på å gjøre kundene til lags så godt vi kan, sier Torve.
 Etbesøk i produksjonslokalene forteller at her lages alt for hånd: Fletta wienerbrød, tekaker, boller, wienerlabber og romkaker. Og for dem som foretrekker mer moderne varianter, står både foccaciabrød, clubsandwich og cappucinokaker på menyen.
 
Det er ingen storindustri som bedrives i bakerilokalene i Soknedal sentrum, men til gjengjeld sparer de ikke på de ingrediensene som må til for at folk skalbli fornøyd. Her ønskes kundene velkommen innom, enten for å sette seg ned i kafeen eller for å ta konditorvarer og andre godsaker med seg hjem. Stig Magne understreker at medeierne Anne MargretheSveian og Solfrid Buskland er medeiere i bedriften og meget delaktig i den daglige driften.
- Dette er slett ikke noe enmannsforetak, her er det en gjeng entusiastiske ansatte som alle er med på laget. 
Selv er han ektefødt soknedaling, og utdannet baker og konditor med atten år bak seg i bransjen. Han forteller at det var en drøm som gikk i oppfyllelse da kontrakten var klar, og han kunne overtaen del av de tidligere produksjonslokalene i hjembygda.
- Folk har vært enestående fra dag èn. Jeg tror de er glad for at det fortsatt er virksomhet i lokalene. Vi gjør det vi kan for at folk...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS