Daurada prats

Páginas: 17 (4214 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2010
BENVINGUTS A L’HOTEL

Daurada Prats és un establiment hoteler del primer grup, un hotel de platja de 5* situat al litoral, a la primera línia de mar, davant mateix de la platja. Es troba entre el terme de Cambrils i Salou, al nord-est de la Península Ibèrica, a la Comunitat Autònoma de Catalunya i dins de la província de Tarragona, a la comarca del Baix Camp.

[pic] [pic]Aquesta zona té un clima molt bo i suau durant tot l’any, amb unes temperatures que oscil·len entre els 25º de l’estiu i els 12º de l’hivern. Està ancorada en un racó del Mediterrani, en ple centre de la Costa Daurada. Envoltada per les serres de Llaberia, de l’Argentera i la Musara, totes elles de suaus pendents que desemboquen al mar. Tot aquest espai està compost per precioses platges icales de sorra fina i daurada enllaçades l’una darrera l’altra. Partint de Cambrils, ens trobem el Cap de St. Pere, la platja de Vilafortuny, la de l’Esquirol, la de Gavet i la de l’Horta de Santa Maria, la més gran de totes i sense saber on acaba i comença l’altra, enllacem amb les de Salou, que son la platja de Llevant, la de Ponent, la dels Capellans, la Llarga, la dels Llenguadets i lesencantadores cales del Cap de Salou. Aquests gairebé 20 Km de platja ininterrompuda tenen una ocupació mitja i baixa, a excepció d’alguna d’elles, cosa que les diferència de la resta de zones litorals que normalment estan massificades. Això ens permetrà passejar amb tranquil·litat i escapant de les grans aglomeracions de gent habitual a la costa.

1.
[pic]

L’estació perfecta perpoder gaudir de tots aquests avantatges és als mesos d’estiu, que poden allargar-se fins a sis mesos. La temporada alta va des de juny fins als setembre, però com hem dit és flexible si les condicions climatològiques ens son favorables podent-se allargar des de Setmana Santa fins a l’octubre.

La població de Cambrils sobrepassa els 30.500 habitants i la de Salou de 22.200 habitants.[pic]

Sobre l’entorn mig podem dir que és molt ric tant culturalment com geogràficament, les Festes Majors de Cambrils són per Sant Pere, a finals de juny, i per la Mª de Deu del Camí, al setembre. Salou celebra les Nits Daurades de Salou a l’agost i la Festa del Rei Jaume, al setembre. A part també fan un Carnaval multitudinari, elCos Blanc i la Festa de la Segregació a l’octubre.

Un dels elements a destacar és l’alta gastronomia de primer nivell, la cuina marinera pren protagonisme amb els productes del mar que tenen una qualitat indiscutible.

2.
És important destacar també les curtes distàncies amb poblacions de gran interès com són Reus i els seu modernisme, Tarragona, declarada Patrimoni dela Humanitat per les seves restes i història romana (antiga Capital de l’Imperi Romà), el Priorat, amb la cultura vinícola, les rutes del Císter, la Serralada del Montsant, i Barcelona (a 100 Km) capital de Catalunya i ciutat cosmopolita coneguda arreu d’Europa. No vull deixar-me l’atractiu turístic per a molts clients que és el Parc Temàtic de Port Aventura, a tan sols 5 minuts de Salou.Daurada Prats és un hotel totalment nou i modern , de dimensions mitjanes, equipat amb els elements i materials de millor qualitat per a què el client es trobi com a casa o millor, intentat d’oferir el millor servei ajustant al màxim els preus.

[pic]

Té quatre plantes amb 81 habitacions cadascuna, en total són 324 habitacions, 274 de les quals són dobles i 50 individuals. Les doblestenen sofà lli i poden afegir-hi un llit suplementari a cascuna. En plena ocupació pot arribar a facilitar allotjament a unes 1.080 persones. Totes les habitacions compten amb lavabo acondicionat amb banyera i assecador de cabell, televisió, fil musical, wi-fi per connectar-se a internet, sofa-llit, moble mini bar, armari amb caixa forta, i un balcó amb vistes a la piscina i al mar. Totes elles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Prats Tarea2
  • Matias prats
  • La Galeria Daurada
  • Complot de prats de molló
  • Antoni Prats
  • General Prats
  • Infografia Del Laboratorio Secreto De Lluis Prats y Enric Roig
  • Perfil De Llorens Prats

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS