David lachapelle

Páginas: 2 (403 palabras) Publicado: 11 de enero de 2011
DAVID LACHAPELLE I LA DONA
Amb aquesta segona imatge volem mostrar la visió que vol donar Lachapelle de la dona, concretament en aquesta imatge.
A la imatge veiem una única persona com aprotagonista de la imatge, una dona amb el tors nu. Es troba en una màquina per posar-se morena mitjançant esprais. A la paret del fons està el títol de l’obra: “Miracle Tan”. La figura femenina apareixpujada en unes llaunes.
La il·luminació d’aquesta fotografía ve donada per els fluorescents que es troben a dalt i a baix de la cambra. No hi ha cap més tipus d’il·luminació. En el cos de la dona i a lesparets laterals es veu el reflex d’aquesta llum. Només trobem una petita ombra del cos de la dona darrera a la paret del fons.
Els colors de la fotografia són tonalitats blaves i blanques amb elcontrast del cos a mig bronzejar. Els tons blaus clars són gràcies a la llum.
Pel que fa a allò que ens transmet la fotografia clarament fa referència a la cura extrema de la imatge en el cas de lesdones sobretot. En primer lloc està en una cambra per posar-se morena: al contrari que l’ideal de bellesa de fa anys en el que la dona era bella quan estava blanca i el fet d’estar morena era sinònim deser una persona amb baix nivell adquisitiu, ara per ser l’ideal de dona s’ha de tenir una pell ben bronzejada y cuidada. En segon lloc observem els pits de la dona, els té operats cosa que fareferència al ideal o l’obsessió d’algunes noies per tenir el pit molt gran. En tercer lloc, trobem que la noia està pujada en uns tacons i a més a més en unes llaunes d’alumini, això pot fer referència a quela dona ha de tenir una altura considerable i si no la té, ha de fer tot el possible per aparentar que ho és (tacons, plataformes...). L’últim element i més important és la cadena que té agafada alturmell i que ella mateixa aguanta amb la mà. La nostra interpretació d’aquesta cadena és l’esclavatge que pateixen la majoria de les dones per tal de presentar en la societat una imatge perfecta, la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • David lachapelle
  • David Lachapelle
  • Analisis David Lachapelle
  • Fotgrafia Dave Lachapelle
  • Lachapelle
  • Lachapelle
  • LaChapelle articulo
  • Lachapelle, el fotógrafo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS