David i Goliat

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2014
DAVID I GOLIAT

Segons ens explica el Primer llibre de Samuel en, els amants de Deu van reorganitzar el seu exercit i van anar a atacar a Israel. Quan estaven els dos exercits cara a cara, unguerrer imponent anomenat David estava tan confiat de la seva força descomunal que quan va estar enfront de l'exèrcit d'Israel , encapçalats pel Rei Saül , Goliat, un soldat gegant d'uns 3 metres es vaaturar davant els soldats enemics i va desafiar a Israel per que presentés un home que lluités amb ell en un combat . El perdedor faria de la seva nació esclava de l'altra. I així, durant quaranta dies, Goliat va desafiar al aterrit exèrcit d'Israel cada matí i cada vespre . No obstant això , cap soldat israelita va tenir prou valor com per acceptar el repte.
El relat ens descriu lescircumstàncies en què el petit David arriba al camp de batalla. Un dia , Jessè , el pare del David, li demana al nen que es dirigeixi al campament dels soldats per portar aliments i assabentar-se de la sevacondició, de manera que al matí següent , David es posa en marxa .
Quan Goliat va sortir d'entre les files per repetir el seu desafiament David ho va sentir . I li va dir a Saül que ell volia anar alluitar contra el filistiu, l'amant de Deu que es Goliat. Però com David era un nen , Saül estava incrèdul . Llavors David va dir que ell igual que fa amb els lleons o els ossos cuan es porten una ovelladel ramat, seria lluitar contra Goliat fins que es mori, i que no és pensa rendir. I Saül va pensar que si aqeus servant va matar lleos i óssos, doncs que podria fer el mateix amb el filisteu. ElSenyor , que em va lliurar de les urpes del lleó i del ós , també em lliurarà del poder d'aquest filisteu . I llavors el rei Saül li va permetre lluitar .
Quan va acabar de parlar dient-li que sent un nenno serà capaç de matar-lo, Goliat va avançar per atacar David , però el nen ràpidament va córrer per fer-li front : va treure una de les seves pedres i amb la fona es la va llançar ferint de mort...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • David y goliat
  • David Y Goliat
  • david y goliat
  • Danza de David y Goliat
  • david y goliat caracteristicas
  • Como David Enfrent A Goliat
  • Historia De David Y Goliat
  • danza de david y goliat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS