David I Goliat

Páginas: 4 (873 palabras) Publicado: 17 de abril de 2015
David i Goliat
Temps després, el seu pare Jessè el va enviar a buscar l'exèrcit israelita per cercar notícies dels seus germans grans Eliab, Abinadab i Ximà. En arribar al lloc de la batalla, vaobservar que hi havia un gegant filisteu anomenat Goliat que esperava contrincant, ja que ningú gosava enfrontar-s'hi.

Malgrat ser jove i inexpert en l'art de la guerra i que Goliat feia dos metres imig, David va fer una pregària a Déu i va demanar permís a Saül per enfrontar-se al gegant. David explicà que havia matat un lleó i un ós amb la seva fona quan aquestes bèsties van atacar el seu ramat.El rei va donar-li llavors permís per sortir a l'encontre del gegant.

Així, David fou vestit amb una armadura però li resultava massa pesant i, com que no es podia moure, va treure-se-la. Va anar aagafar cinc palets d'un torrent proper i va sortir al camp de batalla amb la seva fona a la mà com a única arma.

Goliat va riure's de David perquè era jovenet, ros i tenia un aspecte delicat. Llavors,el pastor va posar un palet a la fona, va començar a fer-la girar i va disparar contra Goliat. La pedra va anar directament al fron del gegant, que va caure a terra. David va anar corrent cap aGoliat, va desenvainar-li l'espasa i li va tallar el cap. Els filisteus van marxar corrents espantats però foren perseguits per l'exèrcit de Saül i van ser derrotats.

Després d'aquests fets, Saül va donarun rang alt a David dins l'exèrcit israelita i sempre es feia acompanyar pel jove. El fill de Saül, Jonatan va quedar admirat per David i se l'estimava com a si mateix.
Albercht DürerAlbrecht Dürer (21 de maig de 1471 - 6 d'abril de 1528) és l'artista més famós del Renaixement alemany, conegut a tot el món per les seves pintures, dibuixos, gravats i escrits teòrics sobre art, obres quevan exercir una profunda influència en els artistes del segle XVI del seu propi país i dels Països Baixos.
Es conserva una gran quantitat d'informació personal a partir de cartes, escrits i dibuixos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • David i Goliat
  • David y goliat
  • David Y Goliat
  • david y goliat
  • Danza de David y Goliat
  • david y goliat caracteristicas
  • Como David Enfrent A Goliat
  • Historia De David Y Goliat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS