David

Páginas: 3 (729 palabras) Publicado: 2 de junio de 2013
Tecnologia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jsdfgaiugfiygdasiyf dsuguydfgsyfywsdj skugdfjsydys

wkgwiutsdiuf
dghidhgiudugfgaigsd
dfgsidutgi7fs
khjzdfuyfydgdiffdfffdafdae de dir que és un plaersentir-les, gaudir de la facilitat de paraula que tenen i de la vehemència amb què defensen les seves idees. A totes dues gràcies per ser-hi i gràcies per les paraules dedicades.
A vosaltres usanimo a llegir el llibre.
Un cop més la Clara Simó m'ha enganxat, aquest cop amb una història diferent del darrer llibre El caníbal però amb un final igual de sorprenent.
En El meu germà Pol s'hi narrala història de la família Pedrosa-Rabós, una família composta pel pare, en Sixte, un militar envoltat d'amics masclistes. La mare, una dona molt atractiva que es dedica a oferir cursos de creixementpersonal i autoajuda que no sembla aplicar a casa, ni amb el marit, ni amb en Pol. En Pol és un noi de 29 anys amb la síndrome de Down que destarota la família, un militar amb un fill disminuït -osubnormal com n'hi diuen els militars, la resta són mariconades- sembla que tingui problemes a l'hora de promocionar-se i una dona que no suporta el marit i que a més li ha tocat "allò". En aquestafamília però l'única persona que gira rodó és la Mercè, la filla de 12 anys, damunt la qual recau tot.ranscorreguts els anys de l'etapa franquista i els canvis esdevinguts a l'exterior, Espanya es recuperà,amb relativa promptitut, pel que fa els aspectes econòmics. En gran part gràcies al boom turistic que apareix sobre els anys cinquanta i seixanta. La pressió popular per aconseguir millores augmenta.La població s'en fa una mica més de ressó i per tant, generacions que no han viscut directament la guerra (però molts indirectament, perque eren nenes quan es desencadenà), prenen part en lesreivindicacions de millores.

Als Països Catalans la situació es viu d'una altra manera ja que el turisme ha donat els seus fruits, i els immigrants adinerats tornen a Catalunya.

Una sèrie de fets...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • David
  • David
  • Davos
  • David
  • David
  • davo
  • david
  • david

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS