ddddd

Páginas: 4 (859 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2013
14/1/13

Socials


Diapositiva 1
Entre el segles XIV i XV, mentre la majoria de gent seguia amb la tradició medieval, algunes minories cultes de les grans ciutat de Italia vanadoptar una nova manera de pensar.

Diapositiva 2
Aquest nou pensament reivindica una visio del mon centrada en l'home, era un cambi respecte l'edtat mitjana ja que Déu era el centre de tot.Diapositiva 3
Els humanistes pensaven que la vida es basa en la raó i no pas en la fe de Deu. Els cristians deien que aquesta vida nomes servia per prepararte per el que venia despres, en canvi elshumanistes deien que els humans podien determinar el seu desti segons el que feien.

Diapositiva 4
Els humanistes recreaven l'antiguitat en la literatura, el pensament, l'art i els comportaments. Vanrecuperar molts textos clàssics i van restablir la proporció i l'harmonia com a ideals de bellesa.

Diapositiva 5
El patro de perfeccio de l'home, era un home polivalent i complet, capaç de consiliarpensament acció i sentiments. En aquesta època va apareixer la figura de artista-enginyer, un home que poseis al mateix temps els coneixements cientifics, la practica d'un ofici i la sensiblitatestetica d'un artista. Un dels exemples mes clars en aquella època era Leonardo da Vinci.

Diapositiva 6
Els humanistes recreaven l'antiguitat en la literatura, el pensament, l'art i els comportaments.Van recuperar molts textos clàssics i van restablir la proporció i l'harmonia com a ideals de bellesa.

Diapositiva 7
El reneixement es una nova manera d'entendre la vida. Els mateixos humanistesvan decidir de dir-li reneixement i de posar edat mitjana a l'etapa anterior. Aquests admiraven el mon antic i l'agafaren com a model a seguir.







Diapositiva 8
El reneixentisme va amergira les ciutats italianes. Increment dels intercambis comerçials. Comporta un desemvolupament economic a les ciutats Italianes que afavoreix la mentalitat humaniste.

Diapositiva 9
Tres minories...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ddddd
  • ddddd
  • ddddd
  • Ddddd
  • Ddddd
  • ddddd
  • ddddd
  • Ddddd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS