De Moment Nada

Páginas: 9 (2197 palabras) Publicado: 16 de enero de 2013
LLU: Decret legislatiu 1/2005, de 26 de juliol, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei d’urbanisme. R: Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s’aprova el reglament de la Llei d’urbanisme. PDUSC: Pla director urbanístic del sistema costaner. PTPP: Pla territorial parcial de Ponent.

ARTICLES

SUPÒSIT

EXEMPLES

OBSERVACIONS

Actuacions d’interès públic en medi rural. 47 i 48 LLUa. Activitats esportives, culturals, d’educació en el lleure i d’esbarjo a l’aire lliure. a. Hípiques i instal.lacions equines, golfs, circuits de velocitat (motocross, karts, etc.), tir a l’arc, etc. b. Depuradores, presons, plantes de compostatge, dipòsits controlats de terres i runes de la construcció, etc. c. Condicionament o pavimentació de petits camins, accessos, etc. d. Antenes detelefonia, estesa i soterrament de línies elèctriques, conduccions diverses, canals de regadiu, parcs eòlics, parcs solars, plantes de reciclatge, abocadors etc.

b. Equipaments i serveis no compatibles amb usos urbans.

c. Infraestructures d’accessibilitat.

LLEI I REGLAMENT D’URBANISME

d. Serveis tècnics (telecomunicacions, xarxa elèctrica, xarxa d’abastament, subministrament i sanejamentd’aigües, tractament de residus, producció d’energia de fonts renovables, etc.).

1

49.a LLU Transitòria 8ª R 68.8.d R

Construccions i dependències pròpies d’una activitat agrícola, ramadera o, en general, rústica si se superen els llindars que estableix el planejament urbanístic general o els plans especials.

Granges de bestiar, magatzems agrícoles, dipòsits i sitges, coberts per amaquinària, hivernacles, centres de jardineria, etc.

Els llindars que ha de fixar el POUM han de ser coherents amb el planejament territorial i poden referir-se a l’emplaçament, ocupació del sòl o volum edificable de les construccions.

En tot cas, cal tramitar-les d’acord amb l’article 48 per sobre d’aquests llindars: - ocupació en planta> 500 m2 - sostre total> 1000 m2 - alçada màxima> 10 m.

LLEI IREGLAMENT D’URBANISME

LLEI I REGLAMENT D’URBANISME

49.b LLU

Projectes d’activitats i de construccions directament vinculades a l’explotació de recursos naturals.

Pedreres, extraccions d’àrids, plantes de tractament d’àrids, etc.

LLEI I REGLAMENT D’URBANISME

49.c LLU

Projectes de noves construccions destinades a habitatge familiar o a l’allotjament treballadors temporers,directament i justificadament associades a l’explotació rústica de què es tracti.

Habitatges per a pagesos, habitatges per a treballadors temporers de finques agrícoles, etc.

2

49.d LLU

Obertura o recuperació de vies d’accés, camins i dreceres, en el cas que l’actuació no estigui integrada en un projecte d’actuació admesa en aquesta classe de sòl, tramitat d’acord amb la legislaciósectorial.

Vies forestals, ampliació de camins, neteja de camins, tallafocs, accessos a platges, accessos a llocs d’interès, etc.

LLEI I REGLAMENT D’URBANISME

LLEI I REGLAMENT D’URBANISME

Els projectes exclosos d’aquest supòsit que es tramiten d’acord amb la legislació sectorial i no segons el procediment de l’article 48 són, per exemple, els programes d’actuacions de camins inclosos en elsPlans especials de protecció del medi ambient i del paisatge del espais PEIN.

49.e LLU

Estacions de subministrament de carburants i de prestació d’altres serveis de la xarxa viària (tallers, restaurants, neteja de vehicles, venda d’articles de primera necessitat, etc.).

Gasolineres i àrees de servei, àrees de picnic, botigues de premsa i articles de primera necessitat, tallers mecànics irestaurants de servei a carreteres, etc.

LLEI I REGLAMENT D’URBANISME

49.f LLU

Qualsevol altra actuació que afecti restes arqueològiques d’interès declarat, aqüífers classificats, zones vulnerables o zones sensibles declarades per llei, jaciments paleontològics o punts geològics d’interès.

Construcció d’edificis en zones arqueològiques, restauració de monuments considerats béns...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nada por el momento
  • Por el momento nada
  • Por el momento nada
  • Nada en este momento
  • Por el momento nada
  • No tengo nada por el momento
  • En este momento .. nada xd
  • Nada Por El Momento

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS