de sobte

Páginas: 3 (529 palabras) Publicado: 18 de enero de 2015




MATÈRIA:
Educació Ciutadania
QUALIFICACIÓ


Temes:
Pel·lícula “No me pidas que te bese”



COGNOMS:GRUP:









NOM:

CODI

DATA:

E.S.O

















Fitxa tècnica:

Director: Albert Espinosa
Intèrprets: Eloy Azorín, AlbertEspinosa, Pablo Rivero, Teresa Hurtado de Ory, Roberto Enríquez, Jan Cornet, Lolo Herrero, Rebeca Comerma, Dorian Doyle, Andreu Rifé, Daniel Casadellà, Alex Batllori, Golan Yosef
País: EspañaAny: 2008.
Data d’estrena: 03-10-2008
Duració: 95 min.
Gènere: Comèdia

1. Explica l’argument de la pel·lícula.

-L’any 2008 Any 2008, A Albert Eloy li falten cinc dies per casar-se amb Helenai li espanten els dubtes. Decideix apuntar-se a un curs de guitarra, però les places estan esgotades pel que decideix cursar un per a persones amb problemes i Dificultats com diu Espionsa: elsespecials - Albert trobarà el seu refugi per amagar-se de la seva nòvia i li permetrà conèixer als seus companys, Ekaitz Pau, Pol Jan, Andreu a Rifé, Golan Golan i Carol Rebeca que són tan especials, que nonomés l'ajudaran a compondre una cançó, sinó que a més li faran plantejar-se el que és realment important en la seva vida.

2. Que vol dir per el director gent especial? Qui és especial?

-La gentespecial per ell són aquelles persones que pateixen alguna malaltia ,dificultat o discapasitats , i Espinosa opta per dir que són especials enlloc de diferents.

3. Albert Espinosa, director iactor (l’amic íntim del protagonista) li varen amputar una cama afectada de càncer. Creus que això influeix en la forma de tractar el tema de la pel·lícula? Com?

-Personalment opino que si queinflueix en la forma de tractar el tema de la pel·lícula i en general aquest tema de les discapacitats ja que ell ho ha viscut i tot i el càncer va poder superar-ho i sap perfectament com és sent una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La mort sobtada
  • La mort sobtada en l'esport
  • S Ndrome De La Mort Sobtada
  • Mort Sobtada
  • La mort sobtada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS