De todo.

Páginas: 4 (986 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2013
Termes del sector primari.
Agricultura alternativa, biològica o ecològica. És un tipus d’agricultura que pretén prescindir de tot tipus de pesticides, fertilitzants,etc. D’aquesta manera aconsegueix uns productes d’alts nutrients, millorar el sòl i evitar qualsevol tipus de contaminació. La qualitat sol ser millor, el seu rendiment inferior i el preu de la venta almercat més car. Ex: Son barrina
Agricultura de regadiu: És aquell tipus d’organismes que necessiten aigua amb abundància pel desenvolupament dels conreus. Aquesta aigua s’extreu del subsòl a travésd’aqüífers o pantans a través de canalitzacions. Els productes principals són fruites, verdures i hortalisses que generen més beneficis agraris en el mercat. Ex: Campos i Sa Pobla.
Agricultura desecà: Són conreus que només reben l’aigua de pluja pel seu desenvolupament. Esta format per cereals, vinya, olivera, ametller, garrover, entre d’altres. De cada vegada més es prioritza el regadiu iaquest perd protagonisme.
*Agroturisme: És un turisme que té la finalitat de satisfer l’oci a habitatges existents en el medi rural, i al sol classificat com a no urbanitzable a on coexisteixenl’activitat agrícola, ramadera o forestal amb l’activitat turística. Ex: Son Vivot.
Agricultura de subsistència Està orientada a produir allò necessari per sobreviure. La trobam en els països subdesenvolupats is’utilitzen tècniques molt rudimentàries, no utilitzen maquinària per tant empren la mà d’obra. La producció, el rendiment i la qualitat és molt baix. Dues terceres parts dels agricultors utilitzenaquest tipus d’agricultura. Els conreus comuns són: mandioca, nill, tubercles, cocovets, etc.
Guaret: Parcel·la que es deixa sense conrear durant un període de temps determinat perquè així es recuperala fertilitat de la terra sense haver d’utilitzar adobs químics.
Espai agrari Espai on es duen a terme les activitat agràries. Inclou finques, camins, construccions, païsses, magatzems......
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Todo de todo
  • Todo es uno uno es todo
  • Todo A Todo
  • todos y todas
  • de todo todo
  • Todo Todo
  • Todo Todo.
  • todos y todos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS