de todoo

Páginas: 4 (831 palabras) Publicado: 24 de abril de 2013






El tall per raig d'aigua és un procés d'índole mecànica, mitjançant el qual s'aconsegueix tallar qualsevol material, fent impactar sobre aquest un raig d'aigua a gran velocitat queprodueix l'acabat desitjat.



Diagrama d'una maquina de tall per raig d'aigua. 1. Alta pressió d'aigua - 2. Enfocament - 3. Camara de mescla - 4. Tapa - 5. Esquitxades - 6. Peça de treball - 7. Peçade xarxa permanent - 8. Aigua - 9. Part de la peça de treball tallada - 10. Broquet - 11. Arena abrasiva
És un procés revolucionari que avui dia és de màxima utilitat i comença a ser un recurshabitual a l'hora de mecanitzar peces, és bastant simple però alhora molt complex. Resulta una eina molt versàtil i l'aplicació és extensible a pràcticament tots els treballs industrials.

Tall dematerials durs: A l'aigua a alta pressió s'hi incorpora un producte que ajuda a realitzar el tall. Està basat en l'erosió del material i es poden arribar a tallar materials amb un gruix de fins a 100mm,encara que es pot superar en materials amb una baixa densitat. Aquest tipus de tall s'aplica en dos i tres dimensions. La màxima àrea de treball és de 2000 x 4000mm en dos dimensions. Es pot arribar atallar tot tipus de materials com: ferro, acer inoxidable, alumini (tots els tipus), llautó, titani, acers templats i sense templar, fleixos, coure, bronze, vidre, marbre, granit, silestone, PVC,polietilè, polipropilè, metacrilat, fibra de vidre, fusta de tot tipus incluits conglomerats, aleacions de metalls, teixits de tot tipus, etc.



Tall en alumini
En aquest tipus de tall disposem demàquines multicapsal per reduir costos en sèries de llarga duració. A més de poder fins i tot tallar vàries capes de producte.

Tall en vidre multicapsal


Tall de materials tous: En aquest tipus detall únicament s'utilitza aigua a alta pressió i s'aplica a materials de baixa densitat tals com fusta, plastics, espumes, teixits, etc. La velocitat de tall és major que amb materials durs. En...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS